Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ?

Τι γίνεται αλήθεια με τους μετανάστες? Ποια είναι η πολιτική που εφαρμόζεται πέραν της ψηφοθηρίας των ελληνοποιημένων μεταναστών? [trojanhorse.gifΠόσους μπορούμε να αντέξουμε ως χώρα? Και μέχρι πότε τα σύνορα της Ελλάδας θα είναι "εμπάτε σκύλοι αλέστε" ?
Δεν καταλαβαίνω που θα πρέπει να φτάσουμε για να πάρουμε επιτέλους πιο δραστικά μέτρα. Αν θέλουμε να προστατέψουμε τα σύνορα μας είναι βέβαιο ότι μπορούμε, αρκεί να το θελήσουμε. Δεν βλέπω όμως  να υπάρχει η βούληση από την πλευρά της πολιτείας. ΔΕΝ πρέπει να περιμένουμε από τους ξένους (FRONTEX )  ακόμα και αυτό!!!.Μόνοι μας πρέπει να προστατέψουμε τα σύνορα μας .
Είναι ολοφάνερο ότι η δυνατότητα μας ως χώρα να αποροφήσουμε μετανάστες ΔΕΝ είναι απεριόριστη. Κατά την γνώμη μου κοντεύει να φτάσει αν δεν έχει ήδη φτάσει στα όρια της. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ο λεγόμενος "κοινωνικός ιστός" είναι θέμα χρόνου να τιναχτεί στον αέρα. Κανείς δεν ξέρει αυτή τη στιγμή ούτε καν πόσοι είναι οι νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα γιατί για τους λαθρομετανάστες δεν ξέρουμε ούτε κατά προσέγγιση και πως θα μπορούσε άλλωστε αφού καθημερινά μπαίνουν κατά εκατοντάδες από τα τρύπια σύνορα μας. Και το αναπάντητο ερώτημα προς αυτούς που αποφάσισαν να εφαρμόσουν τέτοιες πολιτικές είναι: Είναι υπέρ μας αυτή η πολιτική στο μεταναστευτικό ???
Αποτέλεσμα αυτής της λάθος πολιτικής είναι η συνεχώς αυξανόμενη αλοίωση της ομοιογένειας του ντόπιου πληθυσμού που σταδιακά μας μετατρέπει σε μία ακόμα μεινότητα από τις πολλές που θα προκύψουν, η πολύ μεγάλη αύξηση της εγκληματικότητας από πλευράς μεταναστών λόγο της ανέχειας και της ανάγκης για επιβίωση ,η ανασφάλεια του ντόπιου πληθυσμού βλέποντας αυτή την κατάσταση παράλληλα με την ανικανότητα της πολιτείας για την προστασία του και την πάταξη της εγκληματικότητας, η δημιουργία θρησκευτικών ή και εθνικών μειονοτήτων από το πουθενά που θα δημιουργήσουν άλλα προβλήματα αργότερα.
Όταν δεν μπορούμε να στηρίξουμε ούτε καν τον ντόπιο πληθυσμό και η εγκληματικότητα αυξάνεται είναι επόμενο να αυξάνεται και η ανασφάλεια και να δημιουργείται εχθρικό κλίμα προς τους μετανάστες γιατί ο ντόπιος πληθυσμός συνηδητοποιεί ότι κατά πρώτον η πολιτεία αδυνατεί να τον προστατέψει και κατά δεύτερον ότι θα πρέπει να ζορίζεται όλο και περισσότερο ώστε να μπορέσει να αντέξει η χώρα τον αυξανόμενο αριθμό των μεταναστών. Για αυτό και αντιδρά. Γιατί δεν υπάρχει καμία σοβαρή πρόνοια από την πολιτεία. Η πολιτεία έρχεται και λέει ότι θέλει να ενσωματώσει τους μετανάστες στην ελληνική κοινωνία. Ναι αλλά ΠΟΙΟΥΣ και ΠΟΣΟΥΣ???
Σαφώς και δεν είναι δυνατόν να ενσωματωθούν και να ελληνοποιηθούν όλοι, όμως δυστυχώς η τρέχουσα μεταναστευτική πολιτική δεν έχει περιορισμούς . Μοιράζει την Ελληνική Ιθαγένεια!!! λες και είναι πασατέμπο  και αφήνει στον "αυτόματο πιλότο" όλα τα υπόλοιπα. Μετά βγαίνει να καταδικάσει συμπεριφορές που η ίδια έχει προκαλέσει. Μαζί βγαίνουν και όλοι οι λεγόμενοι "προοδευτικοί" να καταδικάσουν εκ' του ασφαλούς πάντα, όσους αντιδρούν και τους κρεμάνε την ταμπέλα του "ρατσιστή" . Έτσι είναι αν έτσι νομίζουν.  Αλλά όταν θα έρθουν τα δύσκολα αυτοί θα είναι οι πρώτοι που σαν τα ποντίκια θα πηδήξουν από το πλοίο ...
Κάθε μέρα που περνάει η κατάσταση γίνεται όλο και δυσκολότερη. Σίγουρα θα έρθει η στιγμή που θα φτάσουμε σε αδιέξοδο και τότε θα είναι αργά.
Θα είναι σαν το πλοίο που ταξιδεύει με ήδη υπεράριθμους επιβάτες και σε κάθε λιμάνι ανεβαίνουν διαρκώς και άλλοι και άλλοι και άλλοι..... . Κάποια στιγμή θα την πληρώσουν όλοι γιατί το πλοίο θα βυθιστεί μη αντέχοντας το "βάρος" όλων αυτών και οι σωσίβιες λέμβοι ποτέ δεν είναι αρκετές για όλους!!!!. Θα το καταλάβουμε έγκαιρα αυτό ή μόνο όταν πνιγούμε???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου