Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΥΠΟΖΥΓΙΑ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ!!

γκιλοτίνα.jpgΘέλει λέει η ΤΡΟΙΚΑ άλλα 11 δις μέτρα να παρθούν από την "ελληνική" κυβέρνηση. Τι μέτρα θα είναι αυτά άραγε? Ρητορικό το ερώτημα.! Φυσικά και θα ψάξουν τρόπο να χτυπήσουν και πάλι τα γνωστά υποζύγια. Τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, τους τρίτεκνους, τους πολύτεκνους, τους ανάπηρους και όσους άλλους μπορέσουν να εκβιάσουν.
Όσο για την ιδιωτική περιουσία? Αποτελεί πλέον ποινικό αδίκημα το να έχει κάποιος περιουσία. Η ποινή είναι η συνεχής και άγρια φορολόγηση μέχρι να αναγκαστούν να τα πουλήσουν ή να τους τα πάρουν οι τράπεζες!!.
Αν έχει κάποιος οικογενειάρχης σπίτι και αυτοκίνητο αυτομάτως θεωρείται πλούσιος!!! Άσχετα αν πληρώνει στεγαστικό δάνειο για το σπίτι και καταναλωτικό για το αυτοκίνητο!!!
Και όμως. Παρόλα αυτά κοιτάνε να κόψουν και άλλα, να φορολογήσουν και οτιδήποτε κινητό και ακίνητο υπάρχει καθώς και ότι ζει και αναπνέει. Όπως έκαναν και οι Τούρκοι όταν λειτουργούσαν σαν δύναμη κατοχής, για αυτό και έχουν μείνει και οι ονομασίες των φόρων (χαράτσι, κεφαλικός φόρος) σαν κάτι το απεχθές!!!!!!!!! Όμως αυτά συμβαίνουν και πάλι στην
Ελλάδα, τώρα, σε καιρό ειρήνης, από "Έλληνες" κυβερνήτες..... Συνέχεια νέοι φόροι, συνέχεια περικοπές στα εισοδήματα...

Μόνο αυτό κάνουν, τίποτα άλλο. Φορολογούν κάθε τρεις και λίγο όλο τους ίδιους !!!
Ποιοι είναι αυτοί που παίρνουν τέτοια μέτρα? Ποια Οικονομική σχολή έβγαλαν? Αλήθεια χρειάζεται να βγάλει κανείς σχολή για να βάζει φόρους?
Και γιδοβοσκός να ήταν αυτά τα μέτρα θα μπορούσε να τα πάρει. 
Από ανθρώπους όμως που έβγαλαν μια σχολή έχεις απαιτήσεις!!! Δεν μπορεί το μόνο που κάνεις να είναι η διαρκής φορολόγηση των ίδιων ανθρώπων και των ίδιων εισοδημάτων και να θεωρείσαι επιστήμονας, οικονομολόγος ή δεν ξέρω τι. Δεν μπορεί να φορολογείς οριζόντια πλούσιους και φτωχούς και να θεωρείσαι οικονομολόγος και ειδικός !!!
Τόσο δεν μπορούν να πάρουν ένα μέτρο που να χτυπάει την φοροδιαφυγή? Τόσο δεν ξέρουν τα λαμόγια ποια είναι και πως να τα χτυπήσουν? Όλα τα ξέρουν. Δεν μπορεί να τα βλέπουν όλοι τα στραβά, εκτός από αυτούς που πρέπει . Δυστυχώς όμως όλοι αυτοί που φοροδιαφεύγουν, που έχουν μεταφέρει τα κλεμμένα στην Ελβετία και αλλού, που θησαύρισαν όλα αυτά τα χρόνια, είναι τσιράκια των πολιτικών που μας κυβερνούν και για αυτό δεν τολμάνε να τους ακουμπήσουν. Βρήκαν το εύκολο θύμα και βαράνε αλύπητα!!!!
Τα φοροδοτικά όρια του κόσμου έχουν εξαντληθεί και αυτοί συνεχίζουν. Μέχρι πότε? Πόσο μπορεί άλλο να αντέξει ο Έλληνας?
Μέχρι να τον πεθάνουν ή μέχρι να τον διώξουν από τη χώρα του!!!. Τον αναγκάζουν να μεταναστεύσει με το ζόρι. Του λένε ή θα ζήσεις με τους όρους μας ή φύγε!!! (Εμείς φυσικά θα σε αντικαταστήσουμε με τους Έλληνες γιαλαντζί - ας είναι καλά ο λαθρονόμος!!!).
Διώχνουν μια ολόκληρη γενιά στο εξωτερικό γιατί έκανε το λάθος να σπουδάσει και να έχει απαιτήσεις και να μην δέχεται να δουλεύει για τρεις και εξήντα στις ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ που θα έρθουν για να σαρώσουν την αγορά και να μας "σώσουν", μόλις ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις τους για ασφάλιση, μισθούς και ανταγωνισμό !!!
Γιατί για ποιον δουλεύουν νομίζετε οι κυβερνώντες? Για να σώσουν τους Έλληνες??? Μα τους Έλληνες τους κοροιδεύουν, τους λένε ψέματα, τους κόβουν τα επιδόματα, τους μισθούς, τις συντάξεις, τους υπερφορολογούν, τους κόβουν τα φάρμακα, την περίθαλψη, τους αφήνουν άνεργους, τους διώχνουν από την χώρα τους!!!!
Έσωσαν όμως τις Τράπεζες (ξένες και ελληνικές)!!!! Έσωσαν το ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ Ευρώ!!!! Έσωσαν λέει την Ελλάδα !!! τι και αν οι Έλληνες υποφέρουν? Αυτά είναι ψιλά γράμματα για αυτούς !!!!
Τόσα νούμερα έσωσαν και εμείς οι αχάριστοι ζητάμε να σώσουν και ανθρώπους? Ε μην τρελαθούμε κιόλας!!!
Αφού αυτοί βλέπουν μόνο ΑΡΙΘΜΟΥΣ και όχι ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!!
Και εμείς τι κάνουμε που βλέπουμε όλη αυτή την κατάσταση?? ΤΙΠΟΤΑ!!! Φροντίζουν για αυτό τα όργανα του καθεστώτος και οι πραιτωριανοί του. Δηλαδή τα ΜΜΕ ,οι δημοσιοκάφροι τους και οι δυνάμεις καταστολής!! Μας βομβαρδίζουν νυχθημερόν με τρομοκρατικά και διχαστικά διλλήματα για να τρωγόμαστε μεταξύ μας και να μας έχουν ναρκωμένους!!!
Έτσι λειτουργούμε. Σαν ναρκωμένοι. Μας τρομοκρατούν μας εκφοβίζουν μας δημιουργούν ενοχικά σύνδρομα για να δεχτούμε τον καθημερινό βιασμό σαν κάτι το φυσιολογικό και να είμαστε και ευχαριστημένοι και αποπάνω!!!
Εκ΄του αποτελέσματος, δυστυχώς βλέπουμε ότι ο σκοπός τους έχει επιτευχθεί. Το γδάρσιμο συνεχίζεται, ο Ιούνιος είναι κοντά και όμως ο Έλληνας κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Περιμένει λέει τις εκλογές για να "εκφραστεί" !!!!! (Ναι μας επέτρεψαν τελικά να κάνουμε, αν και δεν βλέπουν το λόγο!!!) Για να δούμε τι θα μας πουν και οι εκλογές!!! Πως θα εκφραστεί ο Έλληνας? Μπορεί να αντιληφθεί το αδιέξοδο και να δώσει τη λύση? Τι λύση θα είναι αυτή? Θα αρκεί?
Φοβάμαι ότι τελικά δεν θα αρκεί και θα πρέπει να πάρουμε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια μας. Ας είμαστε έτοιμοι...

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου