Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

TIME: Πληρωμένοι οι διαδηλωτές κατά του Πούτιν !!!!



putin-pro-united-russia-rally.jpg
Σε μια απίστευτη καταγγελία προβαίνει μέσω ρεπορτάζ που δημοσιεύει το αμερικανικό περιοδικό TIME για τις ρωσικές προεδρικές εκλογές που είχαν σαν αποτέλεσμα την επανεκλογή του Βλαντιμίρ Πούτιν στον προεδρικό θώκο της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Το αμερικανικό περιοδικό παρουσιάζει ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο μεγάλος αριθμός από τους συμμετέχοντες στις μεγάλες διαδηλώσεις - συγκεντρώσεις υπέρ του Πούτιν, ήταν συνταξιούχοι και φοιτητές με πενιχρά εισοδήματα, οι οποίοι και λάμβαναν το ποσό των 10 δολαρίων για τη συμμετοχή τους!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για
οργανωμένα γραφεία που κάνουν αυτή τη δουλειά, να στρατολογούν διαδηλωτές - οπαδούς τους οποίους στη συνέχει αποζημιώνουν. Δεν λείπουν και τα ευτράπελα, με κάποιους «ταξίαρχους», όπως ονομάζονται οι επικεφαλής, να εξαφανίζονται και όσοι είναι επιφορτισμένοι με την πληρωμή να είναι αναγκασμένοι να πληρώσουν από την τσέπη τους!
Θεωρείται βέβαιο ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα θα προκαλέσει αντιδράσεις, αν και στην κάλπη το αποτέλεσμα δεν αμφισβητείται, παρά τις κάποιες καταγγελίες για «παρατυπίες» ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου