Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Η ανεργία(23,6%)... τραβά την ανηφόρα τρέχοντας σαν σε... κατηφόρα !!

OAED-tameio-anergias.jpg
Σημ. Αυτά φυσικά είναι τα επίσημα ποσοστά, γιατί τα ανεπίσημα είναι τουλάχιστον 2 μονάδες υψηλότερα. Τι να το κάνεις όμως. Δεν ιδρώνει το αυτί των πολιτικών. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι αριθμοί και όχι οι άνθρωποι. Και αν κάποιοι άνθρωποι τους ενδιαφέρουν αυτοί σίγουρα δεν είναι οι Έλληνες πολίτες τους οποίους εξαθλιώνουν και εξοντώνουν συστηματικά με φορολόγηση μέχρι θανάτου!!!!  . Μόνο τότε θα πάψουν να μας φορολογούν οι άχρηστοι, οι ανίδεοι , οι πουλημένοι!!!
---
Αρνητικές είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο της ανεργίας, καθώς αυτή ανήλθε στο 23,6% κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους, από 22,6% που ήταν το πρώτο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ). 
Σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2011, η ανεργία αυξήθηκε 16,3%. Σε απόλυτους αριθμούς οι εγγεγραμμένοι άνεργοι φτάνουν σήμερα τους 1.168.761 και
αυξήθηκαν 4,3% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και 44,2% σε σχέση με το ίδιο τρίμηνο του περασμένου έτους.
Το ποσοστό ανεργίας των γυναικών φτάνει στο 27,3% και είναι σημαντικά υψηλότερο από των ανδρών που φτάνει στο 20,8%. Το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας παρατηρείται στους νέους ηλικίας 15-24 ετών (53,9%), το οποίο στις νέες γυναίκες φτάνει στο 62,1%.

Greek Citizen
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου