Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Γιατί όλα τα ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΜΕΤΡΑ καταλήγουν στους ΜΙΣΘΟΥΣ και τις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ???

γαιδαρος φορτωμενος.jpg
Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.
Αντί να χτυπηθεί ο παράνομος πλουτισμός, η φοροδιαφυγή, τα υπερκέρδη των λαμογιών , οι πολιτικοί που μας πούλησαν και λειτούργησαν προδοτικά εδώ και 30 και πλέον χρόνια εις βάρος μας. Αντί να ζητήσουμε από τους τραπεζίτες να πληρώσουν την μερίδα της κρίσης που τους αναλογεί (τόσα υπερκέρδη επί σειρά ετών....) οι κυβερνώντες βρήκαν τη λύση που αφήνει απείραχτους όλους τους προηγούμενους και τα βάζει πάλι με τον συνήθη ύποπτο. Τον απλό λαό.
Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.........
Νέοι φόροι, κατάργηση δώρων, μειώσεις μισθών, φόρος σε κάθε είδους ιδιοκτησία, τιμωρία και για όποιον τόλμησε να έχει πρώτη κατοικία, ξανά φόροι, απολύσεις, αυτοκτονίες, πείνα, εξαθλίωση και απελπισία!! Αυτά έχουμε δει μέχρι τώρα από την συγκυβέρνηση. Η απόλυτη συνέχεια της μειοδοτικής και καταστροφικής κυβέρνησης Παπανδρέου !!
Από ότι φαίνεται όλοι οι πολιτικοί είναι ΙΔΙΟΙ . Όσο και αν θέλουν να μας πείσουν για το αντίθετο, οι πράξεις τους άλλα λένε. Γιατί σημασία δεν έχει τι λες αλλά τι κάνεις!!!!
Και τι κάνουν οι πολιτικοί??? Ενώ τόσα χρόνια είχαν την διαχείριση και δημιούργησαν με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους την σημερινή κρίση, τιμωρούν εμάς!!! για την κρίση που οι ίδιοι δημιούργησαν!!!!
Δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να κυνηγούν τον Έλληνα μισθωτό, τον Έλληνα συνταξιούχο, τον Έλληνα μικροιδιοκτήτη.
Συμπάσχουν όμως!!!!!! 
Συμπάσχουν (όπως και τα τσιράκια τους οι δημοσιογράφοι) μέσα από τις βίλες τους και τα ακριβά εστιατόρια και καφέ που τρώνε και πίνουν. Συμπάσχουν από την Ελβετία που κάνουν σκι, από τις Μαλβίδες που κάνουν διακοπές, από τα Καζίνο που ξοδεύουν αυτά που μας έχουν φάει τόσα χρόνια!!!!
Τα ίδια έκαναν οι προηγούμενοι, τα ίδια κάνουν οι τωρινοί και τα ίδια θα κάνουν
και αυτοί που θα έρθουν.
Έτσι είναι το σχέδιο να γίνει μέχρι να μην μείνει στον Έλληνα τίποτα άλλο να ελέγχει και να κατέχει, ούτε καν τον εαυτό του . Όλα μέσω των εξαντλητικών φόρων της ανεργίας και της εξαθλίωσης που δημιουργούν, θα περάσουν στον έλεγχο του κράτους και κατ'επέκταση των δανειστών, ελέω των όρων του μνημονίου!!!
Στη συνέχεια θα μας σώσουν!!! Θα φέρουν τις ξένες πολυεθνικές για να μας πάρουν εργάτες, για να εκμεταλευτούν τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ κοιτάσματα πετρελαίου, φυσικού αερίου και πολύτιμων και σπάνιων ορυκτών (που φυσικά έχουν ξεπουληθεί....) , για να τα ΕΞΟΡΥΞΟΥΜΕ με ημερομίσθια που θα αρκούν ίσα για να μην πεθάνουμε (μειώσεις κατώτατου), χωρίς δικαιώματα (εργασιακά νομοσχέδια) , με μηδαμινή ασφάλιση, όπως ακριβώς οι τριτοκοσμικές χώρες.....
Το μόνο ισοδύναμο στην όλη κατάσταση είναι η βλακεία μας σαν λαός που αφήσαμε να μας βάλουν στο λούκι αδιαμαρτύρητα και μας έκαναν θεατές της καταστροφής μας..
Τι έχουμε δει πέρα από τα λόγια μέχρι τώρα? Το μόνο ορατό που έχουμε, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα πράγματα χειροτερεύουν καθημερινά. Φυσικά όχι για τους πολιτικούς (τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που θα πάρουν το ελικόπτερο....) αλλά για τον καθημερινό κόσμο που βλέπει
από τη μία να του μειώνουν το εισόδημα και από την άλλη να του ζητάνε κάθε μέρα ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!!!
Αν η λύση ήταν μόνο το κόψιμο μισθών και συντάξεων τότε δεν χρειαζόμαστε κυβερνήσεις και οικονομολόγους!!
Και ένας τσοπάνης θα μπορούσε να την κάνει τη δουλειά. Έτσι δεν είναι? Τι παραπάνω κάνουν οι πολιτικοί από το να μας φορολογούν και να μας μαυρίζουν τη ζωή?
Α ναι!!! Μας ξεπουλάνε και εμάς και την πατρίδα μας στους υποχρεωτικούς δανειστές μας !!! Κάτι τέτοιο σίγουρα δεν θα μπορούσε και δεν θα το έκανε ένας ΕΛΛΗΝΑΣ τσοπάνης!!!

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου