Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

AN O ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΗΤΑΝ ....ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ !!

Γέροντας Παίσιος.jpg......τότε καμία κότα λυράτη δεν θα τολμούσε να βγει και να τον "σατιρίσει" και αν τολμούσε και συλλαμβάνονταν ,κανένας τζάμπα μάγκας μετά δεν θα αναλάμβανε να διαμαρτυρηθεί για την σύλληψη και τα δικαιώματα της ..κότας!!
Είδαμε και στην Αθήνα τα επεισόδια που έγιναν λόγο της ταινίας για τον Μωάμεθ και θυμόμαστε πριν λίγο καιρό τις διαδηλώσεις για το υποτιθέμενο σκίσιμο του κορανίου από αστυνομικό. !!!
Δηλαδή τι πρέπει να γίνει για να υπάρξει σεβασμός? Η βία είναι η λύση? Δεν είναι αυτονόητο ότι δεν πρέπει να προσβάλεις τα πιστεύω του καθενός στο όνομα της (κακώς εννοούμενης) σάτιρας?
Δεν συμφωνείς με τα πιστεύω του άλλου? Δικαίωμα σου. Δημοκρατία έχουμε, όμως άλλο να μην συμφωνείς και άλλο να λοιδωρείς και να διακομωδείς. Κανείς δεν μπορεί να παραβιάζει τα δικαιώματα του άλλου .Η ελευθερία του λόγου δεν έχει καμία σχέση με την διακομώδηση. Δεν νοείται κάποιος να περνιέται για έξυπνος παραβιάζοντας τα δικαιώματα των άλλων.
Όποιος νομίζει ότι δεν είναι έτσι ας "σατιρίσει" με αυτόν τον τρόπο ακόμα και για πλάκα τα μουσουλμανικά ήθη και παραδόσεις και θα δει για πότε θα πέσουν να τον φάνε οι κάθε λογής ΜΚΟ, οι κάποιοι αυτόκλητοι υπερασπιστές των
ανθρωπίνων δικαιωμάτων και φυσικά οι μουσουλμάνοι οι ίδιοι.
Άρα που καταλήγουμε? Κάνουμε τους πονηρούς στους χριστιανούς και τις κότες στους μουσουλμάνους?
Και κατά τα άλλα κοπτόμαστε για την δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα?
Ναι αλλά τα δύο μέτρα και δύο σταθμά δεν είναι δημοκρατία και ούτε χαρακτηρίζουν κάποιο ανθρώπινο δικαίωμα!!...
Άντε, για να μην λέμε ότι θέλουμε!

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου