Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Υπερφορολόγηση φυσικών προσώπων - Τη λύση να δώσει η Δικαιοσύνη!!!!!!!!

κλεψιά.jpgΕπειδή οι κυβερνώντες μας έχουν βρει εύκαιρους οι φόροι δεν πρόκειται όπως φαίνεται να έχουν σταματημό. Μπορεί να βάλουν άλλο περιτύλιγμα αλλά το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Ο μόνος που θα μπορούσε θεσμικά να σταματήσει αυτή την φορολαίλαπα είναι η Δικαιοσύνη! Και μιλάω για την τυφλή και αδέκαστη δικαιοσύνη, όχι την δικαιοσύνη των συμφερόντων και των πολιτικών.
Εφόδια υπάρχουν αρκεί να βρεθούν αυτοί που θα τα χρησιμοποιήσουν... Το Σύνταγμα της Ελλάδας είναι σαφές για την φοροδοτική ικανότητα των πολιτών.
('Αρθρο 4.5 του Συντάγματος απαίτηση «να συνεισφέρουν οι Έλληνες στα βάρη  ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ»..)
Οι δικηγορικοί σύλλογοι να αναλάβουν από μόνοι τους και να προσφύγουν στον Άρειο Πάγο, στο ευρωπαικό δικαστήριο και όπου αλλού νομίζουν, αλλιώς ας προσφύγουν οι σύλλογοι φορολογουμένων .
Πρέπει κάποια στιγμή να μπει φραγμός σε αυτή την φρενίτιδα φόρων στην υπερφορολόγηση των φυσικών προσώπων χωρίς κριτήρια και χωρίς οίκτο.
Με το ρυθμό φορολόγησης που πάμε αν δεν υπάρξει από την πλευρά της δικαιοσύνης μια αντίδραση, κάτι που να στηρίζει τους πολίτες έναντι του άδικου και φορομπηχτικού κράτους οι ανθρώπινες τραγωδίες και τα δράματα θα λαμβάνουν χώρα σε καθηνερινή βάση και όλο και πιο έντονα. Αν μέχρι τώρα η δικαιοσύνη είχε επιλέξει να στηρίζει το κράτος, πρέπει τώρα να αποφασίσει να στηρίξει και τους πολίτες αυτού του αιμοβόρου κράτους.
Το κράτος με την κάλυψη της δικαιοσύνης έχει επιδοθεί σε εκβιασμούς και σε ψυχολογικό πόλεμο εναντίον των πολιτών του . "..Δώστε μου τους φόρους που με το έτσι θέλω επιβάλλω, αλλιώς θα σας πάρω το σπίτι το μισθό το αυτοκίνητο και τελικά το φαί από το πιάτο..."
Αυτό που πρέπει να γίνει είναι ένα είδος "στάσης πληρωμών" από τους πολίτες (όσοι ακόμα μπορούν και πληρώνουν...) αλλιώς δεν θα ταρακουνηθούν ποτέ οι καμμένοι εγκέφαλοι του Υπουργείου υπερφορολόγησης του πολίτη. Αν αυτή η "στάση πληρωμών" έχει
και την κάλυψη της δικαιοσύνης τότε θα είναι το ιδανικό .Φυσικά και οι πολιτικοί μας, δεν νοιάζονται αν άνθρωποι εξαθλιώνονται και πεθαίνουν αλλά μόνο για τους αριθμούς.... Για αυτό και απειλούν με κατασχέσεις με φυλακίσεις και με πρόστιμα την στιγμή που έχουν μείνει άνεργοι πάνω από 1.500.000 Έλληνες και όσοι εργάζονται ακόμα έχουν περικοπές στο μισθό τους τέτοιες που ούτε και αυτοί μπορούν να τα βγάλουν πέρα.
Δεν πάει άλλο ομως η κατάσταση. Δεν μπορεί να πληρώνουν οι μισθωτοί και συνταξιούχοι το 70% των φόρων σε αυτή τη χώρα.. Μήπως τους ανήκει το 70% της οικονομίας?? Φυσικά και όχι. Για το κράτος όμως, αυτοί είναι τα κορόιδα που επωμίζονται όλα τα ανήκουστα και τραγικά φορολογικά μέτρα που βάλουν κατά δικαίων και αδίκων. Την αποτυχία όλων των φορολογικών μέτρων από το 2009 και μετά, την πληρώνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι. Αλλά τα έχουμε πει πολλές φορές. Φορολογείται αισχρά και χωρίς μέτρο όλη η Ελλάδα απλά και μόνο για να μην ενοχληθούν οι μεγαλοφοροφυγάδες και λαμόγια που είναι φίλοι και συνεταιράκια των κυβερνώντων μας εδώ και τόσα χρόνια. Κακοδιαχείριση κλεψιά και βόλεμα ημετέρων για πάνω από τρεις δεκαετίες  το πληρώνουμε σήμερα εμείς που δεν φάγαμε και με επιτόκιο ανθρώπινες ζωές!!!!!!

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου