Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2007

ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ


Δεν ξέρω, ίσως φταίω εγώ αλλά έχω πρόβλημα συνεννόησης με τις γυναίκες Πώς όμως να συνεννοηθεί κάποιος μαζί τους όταν άλλα λένε, άλλα εννοούν και άλλα νομίζουν ότι έχουν πει.

Σίγουρα έχει τύχει σε πολλούς να προσπαθούν να βγάλουν άκρη με τα λεγόμενα τους αλλά να τα παρατάνε ή να τις αφήνουν να κάνουν ότι θέλουν για να κερδίσουν την ηρεμία τους. Αυτό βέβαια συμβαίνει πάντα όταν δεν συμφέρει να παραδεχτούν ότι κάπου έχουν κάνει λάθος. Θεωρούν ότι έχουν το αλάθητο του Πάπα.! (καλό και αυτό αλλά δεν είναι του παρόντος)

Βέβαια τις περισσότερες φορές οι γυναίκες ξέρουν πολύ καλά τι λένε, αλλά ξέρουν επίσης ότι δύσκολα θα καταφέρουμε να τους την πούμε γιατί ως γνωστόν έχουν τον τρόπο τους να εμφανίζουν το μαύρο άσπρο και αντίστροφα. Μεγάλοι διπλωμάτες!!!!!

Εύκολα σε βγάζουν τρελό, ότι τάχα δεν άκουσες καλά ή κατάλαβες λάθος και είναι τόσο πειστικές που σε κάνουν να αναρωτιέσαι μερικές φορές «….ρε συ μήπως δεν πατάω καλά?». Μόνη περίπτωση να παραδεχτούν τα λεγόμενά τους είναι να έχεις προνοήσει να τις ηχογραφήσεις την ώρα που μιλάνε για να τους αποδείξεις τα αυταπόδεικτα.

Είναι σαν τους πολιτικούς που τους λες «…είχατε πει ότι θα κάνετε αυτό ή το άλλο και κάνατε τα αντίστροφα ή δεν το κάνετε καθόλου» και αυτοί ή σου απαντάνε άλλα αντί άλλων ή σου κάνουν μια μακρόσυρτη ανάλυση με αερολογίες για να θολώσουν τα νερά. –Τι κάνεις Γιάννη? - κουκιά σπέρνω!!!

Ίσως είναι θέμα εγωισμού ή έχουν απωθημένα από τον τρόπο που έχουν διαπαιδαγωγηθεί από τα σπίτια τους, ή θέλουν να αποδεικνύουν την αξία τους ή δεν ξέρω τι άλλο, πάντως η ουσία είναι ότι σε αυτές τις διαπιστώσεις συμφωνούν όλοι με όσους έχω συζητήσει εκτός και αν είναι γένους θηλυκού, γιατί κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει!

Τέλος πάντων γυναίκες είναι αυτές τι να κάνουμε. Μάλλον τις αφήνουμε να νομίζουν ότι μας δουλεύουν και έχουν το πάνω χέρι, για να έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο και λιγότερη κρεβατομουρμούρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου