Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Λαθρονομοσχέδιο. Πόσο καραγκιόζηδες και υποκριτές μπορεί να είναι?

Ντροπή σας Έλληνες!!!! Γιατί δεν μιλάει κανείς ? Γιατί μας ξεπουλάνε και το ευχαριστιόμαστε? Τόσο υπνωτισμένοι είμαστε πια? Μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και κανείς δεν βλέπει τι γίνεται? Ξαφνικά δεν μας ενδιαφέρει για την Ελλάδα?

Ότι και αν συμβαίνει από αυτά, το γεγονός είναι ένα. Η Ελλάδα αλλάζει. Μεταλλάσσεται σε μια πολυπολιτισμική μπανανία. Παύει να είναι η Ελλάδα που ξέραμε μέχρι σήμερα . Αντέξαμε τόσους αιώνες χωρίς να καταφέρει κανείς να αλλοιώσει την Εθνική μας ταυτότητα και θα το πάθουμε τώρα και με την ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΣ !!!!!! ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ???? Το σχέδιο αλλοίωσης της εθνικής ταυτότητας και της ομοιογένειας του πληθυσμού προχωράει ακάθεκτο και κανείς δεν είναι ικανός να κάνει κάτι για αυτό. ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΒΑΤΑ . Και η μοίρα του προβάτου είναι να πάει για σφαγή!!!!

Επιτρέψαμε με την ανοχή μας να ψηφιστεί αυτό το έκτρωμα και τώρα θα λουστούμε τις συνέπειες. Τώρα θα δοκιμαστεί ο προοδευτισμός όλων αυτών ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ αυτές τις επιλογές. Και αφού θα είναι αργά για δάκρυα, θα είναι οι πρώτοι που θα πληρώσουν την νύφη όταν συνειδητοποιήσουν τι έκαναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου