Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Οι Έλληνες ποτέ δεν ήταν ρατσιστές…

Αλλά οι κυβερνώντες έχουν βαλθεί να μας κάνουν. Αδιαφορούν για τους Έλληνες πολίτες και τα προβλήματα τους και προτιμούν να ασχολούνται με το πώς θα διευκολύνουν την ζωή των μεταναστών, λες και τα δικά μας προβλήματα τα έχουν λύσει. Το μόνο που κάνουν είναι να μας δημιουργούν καθημερινά επιπλέον προβλήματα. Λειτουργούν σαν κυβέρνηση άλλης χώρας, παίρνουν μέτρα υπέρ των μεταναστών και εις βάρος μας.
Μας ζητάνε να βάλουμε πλάτη για να περνάνε καλά οι μετανάστες, μας ζητάνε να βάλουμε πλάτη για να τους κάνουν Έλληνες και μας ζητάνε να δείξουμε κατανόηση και μεγαλοψυχία για αυτό. Αλλά δεν μας ζήτησαν ποτέ την γνώμη μας για όλα αυτά που κάνουν. Αν για κάτι έπρεπε να γίνει δημοψήφισμα ήταν για το λαθρονομοσχέδιο.
Όχι μόνο όμως δεν ίδρωσε το αυτί τους από τις διαμαρτυρίες, αλλά τις πνίγουν κιόλας και δεν τις αφήνουν να ακουστούν μέσω του κοτετσιού τους, των δημοσιογράφων.
Δεν κοιμόμαστε όμως όλοι τον ύπνο του δικαίου. Κάποιες φωνές ακούγονται όσο και αν προσπαθούν να τις πνίξουν. Οι αντιδράσεις έρχονται και θα φταίνε αυτοί για την κατάσταση που θα δημιουργηθεί.

Την ημέρα που ψηφίστηκε το λαθρονομοσχέδιο οι «κότες» οι δημοσιογράφοι ασχολούνταν μόνο με το dvd της Τζούλιας. Με πολλούς γνωστούς που μίλησα, δεν είχαν πάρει χαμπάρι ότι ψηφίστηκε ένα τόσο σημαντικό νομοσχέδιο!!!! . Ο αποπροσανατολισμός σε όλο του το μεγαλείο. Ας ήταν άλλη κυβέρνηση να κάνει τέτοια αίσχη και θα είχε καεί η Ελλάδα, όχι μόνο η Αθήνα. Αλλά δεν γίνεται τίποτα γιατί η πλύση εγκεφάλου καλά κρατεί.
Μας έχουν γραμμένους, δεν μας υπολογίζουν σε τίποτα, σε όλα σαν πολίτες είμαστε δεύτεροι, εκτός από όταν γίνονται εκλογές . Τώρα ούτε και για αυτό δεν θα μας χρειάζονται . Θα έχουν τον Ελληνοποιημένο τους κομματικό στρατό.
Το δημόσιο λέει δεν έχει λεφτά για τους Έλληνες , αλλά για να κινήσει μηχανισμούς και διαδικασίες για να προλάβει να ελληνοποιήσει και να βγάλει τα απαραίτητα χαρτιά στους μετανάστες ώστε να τους κάνουν με το ζόρι Έλληνες έχουν. Δεν τους ενδιαφέρουμε εμείς, δεν τους ενδιαφέρει η Ελλάδα, αλλά μόνο πως θα συνεχίσουν να κυβερνάνε. Δεν τους ενδιαφέρει αν για αυτό η Ελλάδα πρέπει να καταλυθεί .

Γιατί αυτό θα γίνει. Όταν σε δέκα χρόνια από τώρα γίνει απογραφή του πληθυσμού θα δείξει ότι είμαστε 15 εκκατομμύρια!!! Ναι μόνο που τα 5 θα είναι Ελληνοποιημένοι και όχι Έλληνες και θα έχουν περισσότερα δικαιώματα από εμάς. Θα βγάζουν δική τους κυβέρνηση και δικούς τους νόμους. Αν αυτό το νομοσχέδιο εφαρμοστεί, έτσι θα καταντήσουμε. Ξένοι στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου