Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

«Πράκτορες του εξωτερικού» με νόμο, οι ΜΚΟ που έχουν πολιτική δράση στην Ρωσία !

putin.jpg
Σημ. Ενώ σε εμάς οι ΜΚΟ κάνουν ότι τους καπνίσει και από πάνω τις χρηματοδοτούμε κιόλας. Μας σκάβουν το λάκο και τις επιβραβεύουμε. Μήπως πρέπει να παραδειγματιστούμε από τους Ρώσους ως προς την αντιμετώπιση των ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται εντός Ελλάδας?
---
Η ρωσική Κάτω Βουλή (Δούμα) ψήφισε σήμερα σε τρίτη και τελευταία ανάγνωση, με 374 ψήφους, έναντι τριών και μιας αποχής, ένα αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο, το οποίο χαρακτηρίζει "πράκτορες του εξωτερικού", τις μη κυβερνητικές οργανώσεις που χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό και έχουν "πολιτική" δράση, θέτοντάς τις υπό έλεγχο.
Το κυβερνών κόμμα Ενωμένη Ρωσία- του Βλαντιμίρ Πούτιν- έφερε προς συζήτηση
στη Δούμα το νομοσχέδιο, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος παρά τις διαμαρτυρίες των υπερασπιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της φιλελεύθερης αντιπολίτευσης και νομικών.

Η Ενωμένη Ρωσία, η οποία διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία στη Δούμα, με 238 έδρες σε σύνολο 450, το Κομμουνιστικό Κόμμα, που είναι αντίθετο σε κάθε δυτική "ανάμιξη", την οποία εμμέσως στοχεύει ο νόμος αυτός, καθώς και το φιλελεύθερο-δημοκρατικό Κόμμα , είχαν ανακοινώσει ότι θα ψηφίσουν υπέρ του νόμου.

Greek Citizen
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου