Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Μητρόπολη Ηλείας: Απολύει τους εργαζόμενους που δεν υπέγραψαν νέες συμβάσεις...



Ίδρυμα Μητρόπολης Ηλείας.jpegΑλλά τι συμβάσεις? Συμβάσεις που υπογράφοντας τες οι εργαζόμενοι φαίνονται σαν νεοπροσληφθέντες και κατά συνέπεια χάνουν την προυπηρεσία τους. Έτσι αν σεδύο μήνες απολυθούν δεν θα πάρουν φράγκο αποζημίωση με βάση τους νέους νόμους περί αποζημιώσεων!!! γιατί πολύ απλά θα φαίνονται ότι δεν έχουν κλείσει χρόνο και άρα δεν θα δικαιούνται καν αποζημίωση. Όμως οι απειλές άμεσες και έμμεσες έπιασαν τόπο και πολλοί εργαζόμενοι τις υπέγραψαν γιατί ελπίζουν να παραμείνουν στην εργασία τους καθώς έχουν οικογένειες και υποχρεώσεις. Ήδη έχασαν τις προυπηρεσίες τους και κατά τη γνώμη  μου είναι υπ'ατμόν. Θέμα χρόνου είναι γιατί η Μητρόπολη έχει φροντίσει να προβεί σε ενέργειες ώστε να αντικαταστήσει τους εργαζόμενους της με εργαζομένους επιδοτούμενους από το ΕΣΠΑ!!! 
Μητρόπολη σου λέει μετά. Αν μια Μητρόπολη φαίρεται με αυτόν τον τρόπο στους ανθρώπους που εργάζονται για αυτήν, τι να περιμένει κανείς από τους υπόλοιπους επιχειρηματίες. Φυσικά
τα χειρότερα. Αλλά πόσο χειρότερα να φερθούν στους εργαζομένους τους ?
Να τους εκβιάσουν? Να τους μειώσουν τις αποδοχές? Να τους τρομοκρατήσουν? Να τους υποχρεώσουν να απεμπολήσουν τα δικαιώματα τους? Να τους απολύσουν?????
Όλα αυτά τα έκανε και η Μητρόπολη Ηλείας. Στυγνός επιχειρηματίας!!!! 
Αυτά τα λίγα προς γνώση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου