Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Τυπικά πρωθυπουργός ο κ. Παπανδρέου… Πάνε τα «δίχτυα ασφαλείας» και οι «κόκκινες γραμμές» και επίσημα!

Είναι πλέον τυπικός ο τίτλος του πρωθυπουργού για τον κ. Παπανδρέου, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στην συνάντηση που είχε με τους συνδικαλιστές . Όπως ανέφερε ο Γ.Γ. της ΑΔΕΔΥ, κος Ηλίας Ηλιόπουλος, μετά από ερώτηση του ν. Χατζηνικολάου , στο alter , είπε:

«…το πρωί είπα στον κ. Πρωθυπουργό, κε Πρόεδρε είναι δυνατόν να κόψουμε από τους συνταξιούχους των 400 ευρώ, το 13η και 14η σύνταξη, να μην τους αφήσουμε τουλάχιστον να μπορούν να χαίρονται λίγο τις γιορτές. Και ο Πρωθυπουργός μου απάντησε: σωστό είναι αυτό, αλλά άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις…..»

Άρα το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να διαπιστώνει την αδικία και ως εκεί. Που είναι το «δίχτυ ασφαλείας» για τους ασθενέστερους? Τι θα πει άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις? Υποτίθεται ότι διαπραγματευόμαστε, όχι ότι περιμένουμε απλά να μας πουν τα μέτρα που θα ανακοινώσουμε και τα οποία θα είναι «και καλά» προϊόν διαπραγμάτευσης!!!

Τα Εθνικά Θέματα πως θα τα χειριστεί ? Και για αυτά άλλος θα πάρει ή παίρνει τις αποφάσεις? Και με ποιο κόμμα κατέβηκε στις εκλογές, αυτός ο άλλος ή οι άλλοι που παίρνουν τις αποφάσεις?

Αν είναι έτσι, τότε είναι καλύτερα να πάμε για πτώχευση τώρα από μόνοι μας, γιατί αλλιώς θα μας πτωχεύσουν αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις. Και θα το κάνουν αργότερα, όταν θα έχουν υποθηκεύσει όλη την Ελλάδα πρώτα ώστε να μην χάσουν και οι δανειστές μας τα χρήματα τους!! Αυτός είναι ο ρόλος του ΔΝΤ, να διασφαλίσει τους δανειστές μας με κάθε κόστος με όλα όσα αυτό συνεπάγεται..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου