Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Φταίνε οι μισθωτοί???

Ο μεγάλος σοσιαλιστής ΓΑΠ και οι περί αυτόν γερουλανομπιρμπιλπαπακωνπαγκαλοι κλπ σοσιαλιστές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κατά πόσο κάποιος είναι σοσιαλιστής το δείχνει ο τρόπος ζωής του και δυστυχώς όλοι αυτοί δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους και εάν αποτύχουν δεν θα πεινάσουν αυτοί, αλλά εμείς.

Δεν είναι δυνατόν στην χώρα αυτή ο μεγάλος σοσιαλιστής ΓΑΠ να παίρνει μέτρα κατά του μισθωτού τον οποίο όλοι μαζί οι σοσιαλιστές της πλάκας τον έχουν ανακηρύξει ως εχθρό της πατρίδας.
Δηλαδή αυτοί τους διόρισαν για να φάνε ένα κομμάτι ψωμί με αντάλλαγμα την ψήφο τους και τώρα τους χλευάζουν ,τους απειλούν, τους προσβάλλουν, τους μειώνουν τις αποδοχές και θα τους απολύσουν στο τέλος.
Ώστε οι μισθωτοί είναι η αιτία του κακού και όχι
-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ
-ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ /ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε .
-ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΠΑΧΥΛΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Ή ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ
-ΟΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ,ΤΑ ΛΑΘΕΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ,ΟΙ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
-Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
-Η ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ

Το ΔΝΤ είπε ότι εάν πιάσουν τους μεγαλοκαρχαρίες που χρεωστούν στο Δημόσιο και δεν πληρώνουν και ανοίξουν τους λογαριασμούς τους ,τότε θα εισπραχτούν 30-35 δισ ευρώ και θα αποτελέσει το βήμα για την χωρίς πανικό ανάκαμψη με ότι αυτό συνεπάγεται. Αυτό λένε οι σωτήρες μας δηλαδή δεν φταίνε οι μισθωτοί αλλά οι πολιτικοί που καλύπτουν τους μεγαλοκαρχαρίες φίλους τους.

Το ΠΑΣΟΚ αυτά τα γνωρίζει όπως γνωρίζει ότι ο ΕΛΛΗΝΑΣ δεν ΣΥΓΧΩΡΕΙ την κοροϊδία τους και λογικές του τύπου «σκάστε και κολυμπάτε» και γι αυτό οι ραγκούσηδες έχουν ξεκινήσει ενέργειες για την αλλοίωση του εκλογικού σώματος με ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ που ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ,για να αποφύγουν εκμεταλλευόμενοι αυτούς ως νέους ψηφοφόρους που θα τους βοηθήσουν να αποφύγουν την συντριβή τους στις επόμενες εκλογές.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ.

Στον αντίλογο τι έκαναν οι άλλοι ,θυμίζω ότι μέχρι την ημέρα που έφυγαν όλοι πληρωνόμαστε κανονικά ,η αγορά έκανε τζίρους, η βενζίνη είχε 0.90 και το κράτος δανειζόταν με 4% (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)

δηλαδή με αυτούς που χάσανε με 11 μονάδες γινόταν αυτά και φέραμε τον ΓΑΠ για καλύτερες μέρες ΤΩΡΑ ΑΣ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ


Πηγή: από σχόλιο αναγνώστη του www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου