Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Γιατί αφού μπήκαμε στο ΔΝΤ, ακόμα μας κυνηγάνε οι «αγορές»???

Είναι απλό το γιατί και είναι και η απάντηση για την υπαγωγή μας στο ΔΝΤ και για όλα όσα γίνονται. Για να μπορούν να αγοράσουν από εμάς κοψοχρονιά!!! ότι «ασημικό» έχει απομείνει. Δείτε για παράδειγμα η συνεχιζόμενη άνοδος των spreads τι πανικό δημιουργεί στο Ελληνικό Χρηματιστήριο και που έχουν φτάσει οι τιμές των μετοχών. Για παράδειγμα η τιμή της Εθνικής Τράπεζας έχει φτάσει στα 9,91 ευρώ!!! (σήμερα Τετάρτη 28 Απριλίου 2010) και παράλληλα η Bank Of America - Merrill Lynch κάνει σύσταση αγοράς της μετοχής της ΕΤΕ με τιμή στόχο τα 24 ευρώ !!!!!!

http://www.bankingnews.gr/%CE%8C%CE%BB%CE%B7-%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7/item/2015-BoA-Merrill-Lynch

Έχουν μυριστεί ότι υπάρχουν ακόμα στην Ελλάδα μερικές υγιείς τράπεζες και έχουν ξεκινήσει διαδικασίες να τις ελέγξουν!!!, υπάρχει επίσης ένας ΟΣΕ, κάποια λιμάνια και δρόμοι, κάποια ...;ΟΡΥΚΤΑ που περιμένουν να ...;.ανακαλυφθούν κλπ ...;

Γενικά αφού το κράτος είναι υπερχρεωμένο και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του ή θα πουλήσει ότι έχει και δεν έχει ή αν δεν μπορεί από μόνο του (λόγο πολιτικού κόστους) θα του το επιβάλει κάποιος τρίτος!!! (ΔΝΤ) και δεν θα μπορεί κανείς να πει τίποτα!

Τα ίδια και με τις ιδιωτικές επιχειρήσεις. Για να τα βγάλουν πέρα, θα πρέπει να πουλήσουν. Αν πουλήσουν και αυτοί τότε ποιοι θα αγοράσουν? Αυτοί που θα έρθουν απέξω, οι ξένοι και θα αγοράσουν τζάμπα!!

Αν προχωρήσουν όλα αυτά ο λαός τι θα κάνει? Τώρα είναι ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ελέω ΜΜΕ!!! Μετά θα είναι προφανώς εξαθλιωμένος από την ανεργία και την προαναγγελθείσα απουσία του κοινωνικού κράτους και η πρώτη του προτεραιότητα θα είναι η επιβίωση του. Συμπερασματικά λοιπόν, θα έχει μειωμένες αντιστάσεις στις όποιες μεθοδεύσεις γίνουν για να «τα βρούμε» με τους Τούρκους, τους Σκοπιανούς, τους Αλβανούς και όποιους άλλους.

Για αυτό λοιπόν εξακολουθούν οι αγορές να μας κυνηγούν και για αυτό κρίθηκε επιβεβλημένο να προσφύγουμε στον «μηχανισμό διάσωσης» (ΔΝΤ).

Όλα γίνονται για να σωθούμε!!! και εμείς διαμαρτυρόμαστε ...; ΑΙΣΧΟΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου