Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Θέλουν να μας εξοντώσουν !!! Συζητούν 50% αύξηση ρεύματος και…. σκέφτονται!!! εξομοίωση τιμής πετρελαίου θέρμανσης με κίνησης!

Ποια χώρα κυβερνούν αυτοί οι άνθρωποι?? Γνωρίζουν? Τους έχει ενημερώσει κανείς?? Θέλουν να οδηγήσουν τον κόσμο σε απόγνωση? Τι επιτέλους θέλουν να κάνουν??? Να μας κάνουν άβουλα ανθρωπάκια που έχοντας πρόβλημα επιβίωσης θα δεχόμαστε οτιδήποτε τους κατέβει ή να μας διώξουν από τη χώρα?

Υποτίθεται ότι θα έσωζαν τη χώρα, αλλά από ποιούς? Από τους πολίτες της? Εμείς είμαστε το πρόβλημα? Σας εμποδίζουμε άθλιες μαριονέτες να εκχωρήσετε τα πάντα στους πάτρωνες σας και για αυτό μας εξοντώνετε? Από το πρωί μέχρι το βράδυ το μόνο που σκέφτεστε είναι με ποιους τρόπους θα μας ξεζουμίσετε περισσότερο..!!! Θα σώσετε τη χώρα εξοντώνοντας εμάς??? ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗ!!! Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να φανείτε καλοί στους συμβουλάτορες σας του εξωτερικού γιατί μόνο από αυτούς παίρνετε επαίνους και μόνο αυτούς σας ενδιαφέρει να ευχαριστείτε . Νεοραγιάδες!!!

Για εμάς υπάρχει ο αυτόματος πιλότος που λέει μόνο ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ, ΚΟΡΟΙΔΙΑ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ , ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ πολλά ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ!!! από τους πληρωμένους από εσάς δημοσιοκάφρους!!! 

Λέει ο λαός ότι «όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα» , αυτό κάνετε, μας σκάβετε το λάκκο αλλά προσέξτε μην επαληθευτεί η λαϊκή σοφία!!! Παλιοψεύτες, υποκριτές, φαρισαίοι, ανθρωπάρια .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου