Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν θα γίνονται συναλλαγές χωρίς την Ηλεκτρονική Κάρτα Συναλλαγών !! Τι ΧΟΥΝΤΑ είναι αυτή??????

Μέχρι που θα φτάσει αυτή η κυβέρνηση?? Θέλουν να μας επιβάλλουν κάρτα συναλλαγών με την οποία θα γίνονται πλέον όλες οι συναλλαγές!!!!!!! για να χτυπήσουν λέει την φοροδιαφυγή!!!! Επίσης λέει σκέφτονται να την κάνουν και χρεωστική μαζί για να καταργήσουν τα μετρητά στις συναλλαγές γιατί «αυτό είναι το πρόβλημα της Ελληνικής οικονομίας» κατά τον κ. Παπακωνσταντίνου.
Εδώ ταιριάζει αυτό που λένε ότι,
«ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις». Η καλή πρόθεση είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής ή η φοροδιαφυγή είναι μια καλή αφορμή για να ΦΑΚΕΛΩΣΟΥΝ όλους και να μας κάνουν ελεγχόμενους?  
Η ουσία είναι όμως ότι μετά από όλα αυτά ο «Big Brother» μπαίνει στην ζωή μας !!! Θα γίνεται κανονική και νόμιμη φυσικά, παρακολούθηση του καθενός από εμάς αφού θα μας επιβάλλουν αυτή την  κάρτα συναλλαγών και θα μας αναγκάσουν να χρησιμοποιούμε αυτή για τις συναλλαγές μας (αλλιώς δεν θα μπορούμε να κάνουμε συναλλαγές!!!! )  και έτσι θα ξέρουν βάση των εξόδων μας, ΠΟΥ πάμε, ΤΙ αγοράζουμε, ΠΟΣΑ ξοδεύουμε!!!!! και όλα αυτά θα είναι αποθηκευμένα σε βάσεις δεδομένων που θα είναι προφανώς προσβάσιμες στο κράτος και τις υπηρεσίες του πρώτα και βέβαια σε όσους ενδιαφερόμενους τα «σκάνε» (εταιρίες, οργανισμοί, κρατικοί και μη λειτουργοί κλπ.) με απρόβλεπτες συνέπειες.
Τέρμα η προσωπική ζωή αφού ότι κάνουμε θα καταγράφεται και θα ελέγχεται. Εκτός και ρίξουμε σε όλα μια μούντζα και πάμε στα βουνά να φυλάξουμε πρόβατα ...;.!

Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα της πάγιας κυβερνητικής λογικής των κ.κ. Παπανδρέου ,Παπακωνσταντίνου και λοιπών που λέει : «Για να λύσουμε ένα πρόβλημα, δημιουργούμε ένα άλλο μεγαλύτερο το οποίο παρουσιάζουμε ως λύση και έτσι κανείς πλέον δεν ασχολείται με το αρχικό πρόβλημα».
  
Υ.Γ.
"Και υποχρέωσε όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και πτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να έχουν ένα χάραγμα εις το δεξί τους χέρι ή εις το μέτωπόν τους, ώστε να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πωλήσει παρά εκείνος που θα έχει το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος του". (Αποκάλυψη 13:16,17)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου