Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Τους ομογενείς τους θέλουμε όταν είναι να μας πληρώνουν ομόλογα, για ψήφο όμως προτιμάμε τους αλλοδαπούς

Τελικά για τους Έλληνες γενικά και μέσα και έξω από την Ελλάδα το μόνο για το οποίο μεριμνούν οι κυβερνώντες είναι τρόποι να μας τα παίρνουν με οποιοδήποτε τρόπο.
Ετοιμάζει λέει η «λαοπρόβλητη» κυβέρνηση των ΜΜΕ , του ΔΝΤ και της ΤΡΟΙΚΑΣ νέο ομόλογο για τους ομογενείς κατά δήλωση του κ. Παπακωνσταντίνου στο Reuters  και θεωρεί ότι θα έχει επιτυχία.

Πιστεύω και εγώ ότι θα έχει επιτυχία γιατί οι Έλληνες του εξωτερικού «πονάνε» την Ελλάδα το ίδιο και ίσως και περισσότερο από εμάς και έχουν αποδείξει ότι πάντα βοηθούν την Ελλάδα όταν αυτό περνάει από το χέρι τους . Ως εκεί όμως. Προσφεύγουμε σε αυτούς μόνο όταν και για όσο χρειάζεται για να τους «αρμέξουμε». Κατά τα άλλα τους αρνούμαστε δικαίωμα συμμετοχής στα κοινά και φυσικά και δικαίωμα ψήφου ενώ παράλληλα θεμελιώνουμε δικαιώματα Ιθαγένειας και ψήφου στους Ελληνοποιημένους αλλοδαπούς. !!!!! Κουφό αλλά έτσι είναι. Είναι αυτό το συμφέρον της Ελλάδας ? Ξεκάθαρα όχι, αλλά δυστυχώς είναι κινήσεις προαποφασισμένες ...; ...;!!!
Είναι μεγάλη κοροϊδία, τη στιγμή που λένε στους πολίτες «δεν υπάρχει σάλιο» και μας ζητάνε να βάλουμε εμείς «πλάτη» και οι φόροι να πέφτουν βροχή, να βρίσκονται λεφτά για να συστήνονται διαρκώς νέες επιτροπές και να εγκρίνονται νέες πιστώσεις και υποδομές για να διαχειριστούν τα κύματα των μεταναστών που έρχονται, ενώ για τους Έλληνες το μόνο που έχουν να προσφέρουν είναι ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ εις βάρος τους και ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ .
Το συμπέρασμα από αυτά είναι ότι τα ΛΕΦΤΑ όσα ακόμα ΥΠΑΡΧΟΥΝ, τα παίρνουμε ήδη από τους Έλληνες μισθωτούς και συνταξιούχους και σχεδιάζουμε να τα πάρουμε και από τους ομογενείς, για να δημιουργήσουμε νέες υποδομές ώστε να μπορούμε να δεχτούμε περισσότερους μετανάστες και να κάνουμε το όραμα των κυβερνώντων  (της πολυπολιτισμικής Ελλάδας,) πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου