Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Όταν οι Έλληνες εγκαταλείπουν την Ελλάδα οι άλλοι «Έλληνες» έρχονται!

Δυστυχώς τώρα τελευταία ακούγεται όλο και συχνότερα ότι πολλές οικογένειες αλλά και μεμονωμένα άτομα φεύγουν από την Ελλάδα για Αμερική, Αυστραλία και άλλες χώρες για να μπορέσουν να ζήσουν μια καλύτερη ζωή αυτοί και τα παιδιά τους.

Πέρα του αν συμφωνούμε ή όχι, είμαστε μπροστά σε ένα κύμα μαζικής μετανάστευσης που κανείς δεν κάνει τίποτα να το εμποδίσει, αλλά αντιθέτως οι κυβερνώντες με τις πράξεις τους, ωθούν την κατάσταση προς τα εκεί. Ενδεικτικά μιλούσα σήμερα με κάτοικο Καλύμνου όπου μου ανέφερε ότι φέτος περίπου 300 οικογένειες μόνο από εκεί πρόκειται να μεταναστεύσουν. Ίσως είναι υπερβολή, αλλά ακόμα και οι μισές ή το 1/3 ή ακόμα και το 1/5 πάλι πολύ θα ήταν.

Στον αντίποδα σήμερα στην πλατεία Κοτζιά στην Αθήνα και στα πέριξ της πλατείας η «Μουσουλμανική Κοινότητα» (Η ΠΟΙΑ?????????) προσεύχεται!!!! Εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες μουσουλμάνοι, έχουν κατακλύσει τους χώρους και προσεύχονται. Καλά κάνουν και προσεύχονται, δεν είναι αυτό το θέμα. Είναι όμως η εικόνα που δημιουργείται σε εμένα και σε πολλούς άλλους όπου η Ελλάδα διώχνει τους αυτόχθονες και παράλληλα κάνει ότι μπορεί για να καλωσορίσει τους «εισαγόμενους» (ελέω λαθρονόμου Ραγκούση) Έλληνες !!!

Πρώτα ελληνοποιούν με το έτσι θέλω τους μετανάστες που είναι κάθε καρυδιάς καρύδι, χωρίς κανένα περιορισμό και έλεγχο και χωρίς να μπορούμε να τους αντέξουμε σαν χώρα και μετά μας εξαθλιώνουν και μάλιστα ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Οικονομικά, επαγγελματικά , οικογενειακά ,εκπαιδευτικά, υγειονομικά. Οπότε τι μας λένε? ΦΥΓΕ ΕΣΥ Έλληνα, ΕΛΑ ΕΣΥ «Έλληνα» (όπως με το γνωστό τηλεπαιχνίδι)

Φτάσαμε σήμερα να μιλάμε για την «Μουσουλμανική κοινότητα» που εσχάτως έχουμε αποκτήσει και να διαφημίζουμε υπηρεσίες και παροχές για τους μετανάστες την ώρα που για τους Έλληνες μιλάμε μόνο για φόρους και περικοπές.

Λυπάμαι αλλά ………καλώς ήρθατε στην πολυπολιτισμική Ελλάδα!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου