Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΑΛΗΤΕΙΑ!!!!!! ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΣΕ 8000!!! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΟΥΣ!!!

κρεμάλα_πολιτικοί.jpg
Δεν υπάρχει ένας από τους κυβερνώντες να ντραπεί για τις αθλιότητες εις βάρος του Ελληνικού λαού? Ούτε ένας για να πει ΟΧΙ σε αυτά τα άθλια μέτρα που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να διαλύουν την κοινωνία ολόκληρη? Να θυμηθεί ότι κάθε φορά μας τα πρήζουν με το ίδιο παραμύθι για να πάρουν όλο και πιο σκληρά μέτρα? Και φυσικά δεν εννοώ από τους βουλευτές που διαγράφηκαν αλλά για τους υπουργούς που διαφωνούν στα κανάλια, αλλά συμφωνούν στις συσκέψεις!!! Τελειώνουν λέει οι διαπραγματεύσεις για την 5η δόση. Κλείδωσαν λέει τα ΝΕΑ μέτρα και χαμογελάει για την "επιτυχία" του ο ΥΠΟΙΚ και ο προιστάμενος του!!!!!!
Επιτυχία την βαφτίζουν και τα καθεστωτικά ΜΜΕ.!!! Αυτοί πρέπει να έχουν ειδική μεταχείριση. Πρέπει όπου τους βλέπουμε να ΠΕΦΤΕΙ Η ΝΤΟΜΑΤΑ ΣΥΝΝΕΦΟ!!!!!!!!! Έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ευθύνες για την όλη κατάσταση.!!!!!!! νΝα την στήσουμε έξω από τα κανάλια τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και τις εφημερίδες και να τους ρημάξουμε στη ντομάτα, τα αυγά και τα γιαούρτια. Να μην τολμούν να βγουν έξω!!! Αυτό τους χρειάζεται!!!!
Διαπραγματευόμαστε για την 5η δόση του κατοχικού δανείου. Με ποιους? Με τους βιαστές μας.Ντροπή σας ρε!!!!! Τι σκ@τά διαπραγματεύεστε ??? Για να σώσετε τις τράπεζες και να πνίξετε εμάς?? Μας δουλεύετε??? Μας τα πρήξατε εσείς και τα παπαγαλάκια σας για την 5η δόση και τα μνημόνια σας!!! Εσείς ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ!!! εμείς θα την πληρώσουμε???? Αυτό που κάνετε είναι αλητεία. Παραιτηθείτε όλοι και αδειάστε μας τη γωνιά !!! Άχρηστοι ,πουλημένοι. Είστε ανάξιοι ακόμα και να σας φτύσω!!! Είναι δυνατόν να παίρνετε τέτοια μέτρα και να έχετε το ΘΡΑΣΟΣ να βγαίνετε και να μιλάτε για αναγκαιότητες και να λέτε ότι δεν στάθηκε δυνατόν να μην παρθούν??? Παλιοπροδότες υποκριτές!!!!!!
Αν εσάς σας αρέσει να "στήνεστε" και να σας περιποιείται ο κάθε Στρος Καν και η παρέα του όπως ξέρουν να περιποιούνται τις καμαριέρες!!! δεν ισχύει και για εμάς το ίδιο!!! Είστε ανίκανοι να υπηρετήσετε την Ελλάδα και ικανότατοι στο να υπηρετείτε τις ξένες τράπεζες!!! Έτσι βοηθάτε το λαό? ξεσκίζοντάς τον?
Εδώ και 18 μήνες μέτρα παίρνετε!!!! μέτρα που πλήτουν το λαό που δεν φταίει και δεν μπορεί να τα αποφύγει γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να μην φάει, να μην πιει,να μην ντυθεί. Δεν μπορεί να κρύψει και για αυτό τον τιμωρείτε. Επειδή δεν είναι καλός ΚΛΕΦΤΗΣ!!! όπως εσείς. 18 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!!!!!!!ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!!
Βρήκατε την αιτία των προβλημάτων. Για εσάς είμαστε εμείς .Εμείς σας φταίμε. Ο λαός. Αλλά έννοια σας !!! Και εμείς βρήκαμε την αιτία και την πηγή των προβλημάτων.Και η αιτία είστε εσείς και θα σας αξίζει 100% ότι σας συμβεί στο μέλλον. Γιατί δεν πιστεύω να θεωρείτε ότι θα μας ξεσκίσετε και εμείς θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια.
ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ !!!!!!!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ!!!!!!!!!!
ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!!!!!!!!
ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΝΤ!!!!!!!!!!!
ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!
ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ!!!!!!!!!!
ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!!!

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου