Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Sunday Times-"Μόνο με την λεηλασία της Ρωσίας επί Μπόρις Γιέλτσιν συγκρίνεται το ελληνικό ξεπούλημα"

SundayTimesL.jpg
Σημ. Μόνο οι δικοί μας όψιμοι "πατριώτες" προσπαθούν να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια και να μας πείσουν ότι το ξεπούλημα είναι αποκρατικοποίηση!!!
Είναι φανερό ότι οι άνθρωποι μας δουλεύουν. Και εμάς αλλά και τους εαυτούς τους. Δεν το ήξεραν ότι αφού πάμε στο ΔΝΤ και υπογράφουμε Μνημόνιο με τους όρους που υπογράψαμε αυτή θα ήταν η λογική κατάληξη? Επόμενο ήταν αφού επιτρέψαμε να μας έχουν στο χέρι, ότι το επόμενο βήμα θα ήταν ο εκβιασμός για να "αποκρατικοποιήσουμε" όλες τις ΔΕΚΟ και στη συνέχεια ότι άλλο συνιστά δημόσια περιουσία.
Μόλις οριστικοποιηθούν και τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου, που παραδεχτήκαμε ότι έχουμε τελικά, θα είναι τα επόμενα που θα παραχωρηθούν!!! όπως έγινε και με το κοίτασμα φυσικού αερίου της Καβάλας και έπεται συνέχεια...

«Από τις βουτηγμένες στη βότκα ημέρες του Μπόρις Γιέλτσιν στη Ρωσία έχει να γίνει ένα τέτοιο κρατικό ξεπούλημα», είναι το εξευτελιστικό για την Ελλάδα σχόλιο των Sunday Times το οποίο συνοδεύεται από μια φωτογραφία - όνειδος με τον Παρθενώνα να πωλείται και για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποτείνονται στον ... George Papandreou! 
H εφημερίδα συγκρίνει την γεωπολιτική καταστροφή και λεηλασία της Ρωσίας στην δεκαετία του '90, όταν οι δημόσιες εταιρείες πωλούντο για ... ένα ρούβλι και ξένες εταιρείες αγόραζαν τον ορυκτό πλούτο έναντι πινακίου φακής.
H φωτογραφία δημοσιεύθηκε σε εκτενές ρεπορτάζ της εφημερίδας με λεπτομερείς αναφορές στις εταιρίες και τα δίκτυα που πουλάει η ελληνική κυβέρνηση για να βρει τα 50 δισ. που θα δώσει στους ξένους για να αποπληρωθούν τα τραπεζικά δάνεια. Το πωλητήριο που έχει αναρτήσει η εφημερίδα στον Ιερό Βράχο μπροστά από τον Παρθενώνα αναφέρει: «Πωλείται. 1 μνημείο. Άριστη τοποθεσία. Χρειάζεται δουλειά (σ.σ. εννοεί επισκευές). Καλέστε το Γιώργο Παπανδρέου».
Το ρεπορτάζ φέρει τον τίτλο «Ανοιχτοί σε όλες τις λογικές προσφορές», και αναφέρει ότι οι αποκρατικοποιήσεις θεωρούνται όρος για τη νέα βοήθεια προς την Ελλάδα.

Greek Citizen
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου