Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

O MAX KEISER ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΤΩΝ CDS ΤΟΥ Τ.Τ. ΚΑΙ Ο "FLY BY NIGHT DICTATOR" !

διακυμανση cds.jpgΈνα αποκαλυπτικό video για τα cds του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που πωλήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2009 τη στιγμή που διαπραγματευόμαστε "υπόγεια" με το ΔΝΤ το δάνειο των 110 δις ευρώ και την προσφυγή μας σε αυτό.
Η τιμή πώλησης των CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ήταν 1,3 δις δολάρια και απέδωσαν 27 δις.
Η Ελλάδα ΖΗΜΙΩΘΗΚΕ !!! αυτό το ποσό, δηλαδή την ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά της πώλησης και απόδοσης, ενώ κάποιοι άλλοι ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ !!! και κανενός από τους κυβερνώντες δεν ίδρωσε το αυτί.
Αν ήταν εταιρία και οι διαχειριστές της είχαν κάνει κάνει τέτοιο λάθος (;;;;;), θα πήγαιναν μέσα για ΑΠΑΤΗ !!! και δεν θα έβγαιναν ποτέ από την φυλακή!!!!!!!!!!! Τώρα όμως στην χώρα της ατιμωρησίας και της αρπαχτής, το παίζουν και Πατριώτες!!!!!!!!!!!!
 
Το παιχνίδι που παίχτηκε σε βάρος της Ελλάδας σε συνδυασμό και με την αλλαγή από Τ3 σε Τ10 της Τράπεζας της Ελλάδος το ίδιο διάστημα ήταν το λιγότερο  εγκληματικό. Για όσους δεν γνωρίζουν η αλλαγή του Τ3 σε Τ10 σημαίνει ότι οι διεθνείς αγορές και οι «σορτάκηδες» μπορούσας να στοιχηματίζουν εις βάρος των ελληνικών ομολόγων ανενόχλητοι και να φέρνουν τα ομόλογα που δεν είχαν σε δέκα (10) ολόκληρες ημέρες, αντί τρεις (3) που ήταν το όριο μέχρι τότε, ή και περισσότερο, όπως αποδείχθηκε.
Αυτό σημαίνει η αλλαγή από Τ3 σε Τ10!!!
Σε απλά Ελληνικά σημαίνει ότι δώσαμε δικαίωμα στους κερδοσκόπους να αγοράζουν και να πωλούν Ελληνικά Ομόλογα καθορίζοντας τιμές και κάνοντας παράλληλα αρνητικά πονταρίσματα ώστε να καρπώνονται τις αποδόσεις που οι ίδιοι μπορούσαν να καθορίσουν!!! Και όλα αυτά με την ευχέρεια των 10 ημερών!!! ώστε να υπάρχει όλος ο χρόνος για να γίνουν οι απαραίτητες διεργασίες που θα εξασφαλίζουν τα υπερκέρδη τους.
Τώρα πως ανεχόμαστε ακόμα αυτούς τους ανθρώπους ..... δεν μπορώ να το καταλάβω.
Δείτε το video


Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου