Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΚΙΝΑ: ΜΠΟΡΟΥΜΕ (ΑΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ!!) ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΟΥΜΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ!!

china_money.jpgΑποδεικνύεται τελικά ότι είχαν βάση τα σενάρια περί δανεισμού από την Κίνα πριν οδηγηθούμε "αλυσοδεμένοι" στο ΔΝΤ. Την παραπάνω δήλωση, ότι μπορεί η Κίνα να δανείσει τις χώρες της Ευρώπης που έχουν προβλήματα δανεισμού, όπως η Ουγγαρία!!! έκανε ο Κινέζος Πρωθυπουργός Γουέν Ζιαμπάο χθες 27/6 κατά την διάρκεια επίσκεψης του σε αυτοκινητοβιομηχανία του Ηνωμένου Βασιλείου...
Οπότε τα περί "αστικών μύθων" για δάνειο από την Κίνα, αυτομάτως πάνε περίπατο. Σίγουρα και η Κίνα θα ήθελε να διασφαλίσει τα συμφέροντα της σε μια τέτοια περίπτωση αλλά τουλάχιστον έδινε την εναλλακτική επιλογή την οποία θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε αντί να πάμε στο ΔΝΤ, ή στην χειρότερη περίπτωση να την χρησιμοποιήσουμε σαν διαπραγματευτικό χαρτί ώστε να πετύχουμε λιγότερο επαχθείς όρους στα Μνημόνια που δυστυχώς υπογράψαμε χωρίς να διαπραγματευτούμε!
Σιγά -σιγά θα βγουν όλες οι εναλακτικές που είχαμε αντί να πάμε στο ΔΝΤ, όχι ότι μπορεί τώρα να γυρίσουμε πίσω αλλά για να μην θολώνουν τα νερά διάφορες "σουπιές-μμε" απαξιώνοντας όλους όσους υποστήριζαν κάτι διαφορετικό. Για αυτό λέω ότι η αγανάκτηση δεν πρέπει να είναι μόνο απέναντι στις λέρες τους πολιτικούς, αλλά και απέναντι στις λέρες που τους στηρίζουν!!!. Πρέπει οι δημοσιοκάφροι να μην μπορούν να σταθούν πουθενά!! Οι ντομάτες και τα αυγά πρέπει να περισσεύουν για τους "εμπόρους του ψεύδους και της προπαγάνδας!"
Για να δουν στην πράξη αυτό που λέει ο λαός ότι "το ψέμα έχει κοντά ποδάρια"

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου