Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Και νέος βιασμός στην Ηλιούπολη. Βίασαν 40χρονη μπροστά στο ανήλικο παιδί της!

βιασμος3.jpgΠάγωσαν και οι ίδιοι οι αστυνομικοί όταν αντίκρισαν τη γυναίκα στην Ηλιούπολη. Η άτυχη 40χρονη ήταν σε κατάσταση σοκ, βάναυσα κακοποιημένη.
Η άτυχη γυναίκα έζησε τον εφιάλτη μέσα στο ίδιο της το σπίτι, σχεδόν μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της.
Οι τρεις αλλοδαποί μπήκαν τα ξημερώματα στο σπίτι με πιστόλια και μαχαίρια παραβιάζοντας την πόρτα. Η γυναίκα ήταν μόνη με το παιδί, ο σύζυγός της έλειπε σε ταξίδι.
Οι δράστες αφού "άδειασαν" το σπίτι απ' ό,τι πολύτιμο υπήρχε στράφηκαν σε κείνη με  αρρωστημένες διαθέσεις.
Υπό την απειλή θανάτωσης του παιδιού της , την βίασαν και πριν φύγουν την κτύπησαν μέχρι αναισθησίας. Η γυναίκα υπέστη τόσο άγρια κακοποίηση και ξυλοδαρμό με αποτέλεσμα να χρειαστεί η μεταφορά της στο Θριάσιο Νοσοκομείο.
Αρκετές ώρες αργότερα, μετά τις οκτώ χθες το πρωί, κατάφερε να ενημερώσει την αστυνομία. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε πολύ κακή κατάσταση στο νοσοκομείο.
Δυστυχώς όμως αυτή δεν ήταν η μόνη επίθεση εναντίον γυναίκας.
Ξημερώματα Κυριακής άλλες δυο γυναίκες βρέθηκαν στο στόχαστρο. Μια στο Ζεφύρι όπου οι δράστες κατάφεραν να μπουν στο σπίτι, αλλά ευτυχώς δεν πείραξαν τη γυναίκα και άλλη μια στην Καλλίπολη του Πειραιά, όπου ευτυχώς την τελευταία στιγμή πριν μπουν στο σπίτι έγιναν αντιληπτοί και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την προσπάθεια.
Οι βιασμοί ελληνίδων από αλλοδαπούς που εισβάλλουν στα σπίτια τους φαίνεται ότι μετατρέπονται σιγά σιγά σε μόδα. Την ίδια στιγμή ο νόμος ποινικοποιεί κάθε περίπτωση αυτοάμυνας. Ουσιαστικά το ελληνικό κράτος ζητά από τους Έλληνες πολίτες να παραδώσουν όχι μόνο την περιουσία τους αλλά και την τιμή των γυναικών τους στον κάθε εισβολέα. Θα συμβεί κάτι τέτοιο; Ή σύντομα θα αρχίσουμε να έχουμε περιστατικά αυτοδικίας - αυτοάμυνας;

Greek Citizen
πηγή
πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου