Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΕΛΛΑΔΑ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ ΣΤΗΝ ...ΤΥΡΡΑΝΙΑ!!!

φορομπήχτης1.jpg
Φαίνεται ότι έχει κάνει εντύπωση στους κυβερνώντες η "αντοχή" μας και κάθε μέρα απεργάζονται νέα σχέδια για να μας εξαθλιώσουν!!!
Σε λίγο καιρό θα πρέπει να προσχωρήσουν και να εφαρμόσουν τις συμφωνίες που έχουν κάνει για το Αιγαίο και πρέπει να μας φέρουν σε σημείο που να μας ενδιαφέρει μόνο το πως θα εξασφαλίσουμε το πιάτο της ημέρας, να αγωνιζόμαστε για την φυσική μας επιβίωση και να μην  μπορούμε να αντιδράσουμε στο ξεπούλημα που έρχεται και που θα βαφτίσουν ως "εθνικές επιτυχίες" !!! Τα βασανιστήρια είναι συνεχή και καθημερινά μέχρι να πετύχουν την πλήρη εξαθλίωση!!! Είναι εντελώς μα εντελώς ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ στο δράμα του κόσμου. Ο κόσμος εξαθλιώνεται καθημερινά και αυτοί ψάχνουν τρόπο να τον εξαθλιώσουν και άλλο.
Πόσο όμως ακόμα θα μας βασανίζουν οι "δημοκρατικά" εκλεγμένοι ΤΥΡΡΑΝΟΙ -εντολοδόχοι που μας κυβερνούν?? Έχουν βάλει τα βρωμόχερα τους μέσα στις τσέπες μας και
μας παίρνουν τα λεφτά για να μην μπορούμε να ζήσουμε!!!
Καταργούν δικαιώματα δίνοντας λαβή στις επιχειρήσεις να κάνουν απολύσεις,
προγραμματίζουν παράλληλα οι ίδιοι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων,
απειλούν και εκφοβίζουν όσους δεν πληρώνουν τα χαράτσια τους,
καταργούν στην πράξη την μεσσαία τάξη χωρίς να ακουμπάνε καθόλου τους πραγματικά έχοντες!!!,
καταλύουν το Σύνταγμα και κάθε έννοια κοινωνικού κράτους και δικαιοσύνης,
χρησιμοποιούν τα ΜΑΤ και την αστυνομία για να διαλύουν τις διαδηλώσεις αντί να προστατεύσουν τους πολίτες από την καλπάζουσα εγκληματικότητα κλπ...
Τι μας λένε με αυτή την τακτική?
Μας λένε "ΦΥΓΕΤΕ στο εξωτερικό!!! Δεν σας χρειαζόμαστε!!! Έχουμε τους ελληνοποιημένους που για αυτούς δουλεύουμε για να φτιάξουμε την πολυπολιτισμική μας σούπα! " Αυτό παλεύουν να καταφέρουν. Αυτό το συμβόλαιο εκτελούν!
Πήγε ο κ. Βενιζέλος στη βουλή, και είπε ότι από του χρόνου το ποσό της ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ που αντιστοιχεί σε κάθε φορολογούμενο θα παρακρατείται από τον μισθό του, δηλαδή σε 12 με 14 μηνιαίες δόσεις. 
Συνέταιρος με το ζόρι ο Βενιζέλος στην τσέπη μας. ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ!!! Μόνο για να μας τα αρπάξει!!!!!! Τι και αν δεν θα έχουμε να φάμε σε λίγο? Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να εμφανίζουν έσοδα στην ΤΡΟΙΚΑ. Και ας μείνουν νηστικοί οι πολίτες!!! Είπαμε όμως . Έχουν στόχο να πιάσουν!!!!!! Πρέπει η εξαθλίωση να είναι πλήρης!
Και τι σόι "έκτακτη" είναι αυτή η εισφορά αφού μιλάνε και για τα επόμενα χρόνια? Ξεκίνησε σαν έκτακτο μέτρο και το κάνουν μόνιμο.
ΟΙ ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ !!!!!!!!!!
Μετά από αυτούς όλοι οι υπόλοιποι ψεύτες πρέπει να σκίσουν τα πτυχία τους!
Φταίμε που υπάρχουμε για τον κ. υπουργό. Έτσι καταπολεμά το υπουργείο την φοροδιαφυγή!!!. Αντί να χτυπήσει τους φοροφυγάδες (λίστα Κουσελά) εκτελεί απο  τα τρία μέτρα τους συνεπείς!!! Τους ίδιους και τους ίδιους!!! Είναι το λιγότερο ΑΙΣΧΡΟ!!!
Στην ουσία θα αναγκάσει τον κόσμο να δουλεύει σε μαύρη εργασία χωρίς ασφάλιση για να μπορέσει να αποφύγει την απάνθρωπη και εξοντωτική φορολογία και να επιβιώσει. Ούτε οι εχθροί μας δεν έχουν φερθεί τόσο απάνθρωπα.
Κάθε μέρα και μια μαύρη είδηση. Κάθε μέρα και ένας νέος φόρος. Κάθε μέρα και μια νεότερη έμπνευση για να μας εξοντώσουν!!!!
Κανονική Δικτατορία
ΑΠΟΦΑΣΙΖΩΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΩΜΕΝ !!!!!!!!!!!! έλεγε ο Παπαδόπουλος, αλλά τότε ο κόσμος ήξερε. Έχουμε δικτατορία έλεγε. Και αγανακτούσε και αντιστεκόταν. Τώρα γιατί δέχεται τον καθημερινό βιασμό αδιαμαρτύρητα? Γιατί νομίζει ότι ζει σε δημοκρατική χώρα. Τα προδοτικά και ξενόδουλα ΜΜΕ έχουν παίξει καθοριστικότατο ρόλο σε αυτό. Έχουν κοιμίσει εγκεφάλους και πλάσει συνειδήσεις. 
Τότε λοιπόν επί Παπαδόπουλου είχαμε δικτατορία. Τώρα όμως??? Τι έχουμε? Η απάντηση είναι απλή.
Πλέον το πολίτευμα μας, το πολίτευμα της χώρας που δίδαξε την δημοκρατία σε όλο τον πλανήτη, είναι η ΤΥΡΡΑΝΙΑ !!!!!!!

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου