Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Γέμισε ο τόπος Κυβερνητικούς Εκπρόσωπους

«Είμαστε σε πόλεμο» είχε πει ο κ. Παπανδρέου για να δικαιολογήσει τα μέτρα που θα έπαιρνε εις βάρος μας. Ναι είμαστε σε πόλεμο .Μόνο που είναι ψυχολογικός και εναντίον μας!!! Οι κυβερνώντες τρομοκρατούν τους πολίτες, ώστε να δεχθούν οικειοθελώς τα νέα μέτρα και την μείωση των εισοδημάτων τους.
Ότι σκέφτεται να κάνει η κυβέρνηση το διαρρέει στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και αυτά αναλαμβάνουν να δουν «πόσο μας παίρνει». Μας κάνουν ψυχολογικό πόλεμο και πλύση εγκεφάλου ώστε να προετοιμάσουν τον κόσμο για τα νέα μέτρα.
Αναπαράγουν διαρκώς, τα χειρότερα σενάρια και το μοτό ότι «δεν γίνεται αλλιώς» έτσι ώστε να κάνει η κυβέρνηση αυτά που έχει στο πρόγραμμα (γιατί όλα είναι προγραμματισμένα ) με την μικρότερη δυνατή αντίδραση, αφού οι πολίτες με αυτά τα εξωφρενικά που ακούν, καταλήγουν ανακουφισμένοι που δεν έγιναν όλα όσα τους διατυμπάνιζαν οι «έγκυροι» σχολιαστές και δημοσιοκάφροι.

Για αντίθετη άποψη ούτε λόγος. Όποιος πει κάτι διαφορετικό είναι γραφικός και λαϊκιστής!!!! Το στήνουν στα τρία μέτρα και τον πυροβολούν. Δεν τον αφήνουν να μιλήσει. Του καβαλάνε την κουβέντα για να μην καταφέρει να πει αυτό που θέλει, τον ειρωνεύονται, τον απαξιώνουν και αν αυτά δεν πιάσουν, τον παρουσιάζουν σαν εγκάθετο.
Σε όλα τα τηλεοπτικά παράθυρα αυτόκλητοι «κυβερνητικοί εκπρόσωποι» μας ποτίζουν με «δηλητήριο», με ηττοπάθεια και τελικά με φόβο… και όλα αυτά τα κάνουν για να μας ενημερώσουν!!! Ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για αυτούς αρκετοί έχουν αρχίσει να προβληματίζονται έντονα για την ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ αυτών που ακούν από τους «κυβερνητικούς εκπροσώπους –δημοσιογράφους». Πολλά από αυτά απλά «δεν κολάνε». Είναι φανερές πλέον οι προτεραιότητες τους και γιατί κάνουν αυτό που κάνουν . Θα έρθει όμως και για αυτούς η ώρα που ο κόσμος που τους ακούει ακόμα, θα καταλάβει τον ρόλο τους και θα τους φτύνει στο δρόμο και θα τους βρίζει. Όχι ότι αυτοί θα αλλάξουν μυαλά, αλλά τουλάχιστον να καταλάβουν ότι η κοροϊδία έλαβε τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου