Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΔΝΤ: Επιλογή μας από την αρχή????

Αυτό που φωνάζουμε καιρό τώρα ήρθε να επιβεβαιωθεί και επίσημα!!! Οι επαγγελματίες ΨΕΥΤΕΣ που δήθεν τυχαία ανέφεραν το ΔΝΤ μόνο για εκφοβισμό (πιστόλι στο τραπέζι….) και ουδέποτε το είχαν σκεφτεί αποκαλύπτονται.
Δήλωσε ο Υφυπουργός Οικονομικών κος Σαχινίδης στην ΝΕΤ ότι «Όταν το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, διαπίστωσε ότι η μόνη εναλλακτική επιλογή που είχε ήταν να προσφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο» και χαρακτήρισε το ΔΝΤ ως «πρώτη επιλογή και μόνη που υπήρχε από τις 5 Οκτωβρίου και μετά»
Τι άλλο χρειάζεται να ακούσουμε για να τους πάρουμε με τις ντομάτες? Πόσο ξεδιάντροποι και πόσο ψεύτες μπορεί να είναι?

Να γιατί έγιναν οι «ατυχείς» δηλώσεις και η δυσφήμιση της Ελλάδας στο εξωτερικό, για να φέρουμε τα πράγματα σε τέτοιο σημείο που να μην μπορούμε πλέον να δανειστούμε από τις αγορές και να οδηγηθούμε αναπόφευκτα στο ΔΝΤ .

Να γιατί δεν έπαιρναν οποιοδήποτε μέτρο τόσους μήνες και το μόνο νομοσχέδιο που ψήφισαν στα μουλωχτά ήταν για να δώσουν Ελληνική Ιθαγένεια στους μετανάστες!!!!!. Οι ΨΕΥΤΕΣ!!!!!!!! Οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!!! Και τώρα που τα κατάφεραν βγαίνουν και το λένε και ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!!!!!!

Τον Ιανουάριο ακόμα δήλωναν ότι «Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ» . Όπως τώρα λένε ότι η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει!!!! Αν είναι τόσο «σίγουροι» όπως και με το ΔΝΤ, τότε πάμε σίγουρα για χρεοκοπία.
ΨΕΥΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ ……..!!!


http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11826&subid=2&pubid=11815009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου