Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Παπανδρέου από το Ερζερούμ:"Σπάμε την προκατάληψη.."!!!! Την ποια??? Και πως την σπάμε???

Ποια προκατάληψη σπάμε? Ξέρει κανείς ? Τα τουρκικά αεροπλάνα πετάνε πάνω από το Αιγαίο καθημερινά λόγο προκατάληψης??? Αυτό δεν το είχα φανταστεί. Μάλλον για αυτό υπάρχουν και οι γκρίζες ζώνες και για αυτό χάσαμε τα Ίμια!!! κρεμάλα.jpg
Λοιπόν εγώ είμαι προκαταλειμένος τόσο απέναντι στους Τούρκους όσο και σε αυτούς που μας κυβερνάνε. Και δυστυχώς έχω πολύ καλούς λόγους για αυτό.
Αν τώρα θέλει ο κος Παπανδρέου να σπάσει την προκατάληψη να μας πει τον τρόπο. Επ' ουδενί  δεν θέλω να σπάσει αυτή η προκατάληψη αν είναι να απωλέσουμε κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στο Αιγαίο ,στη Θράκη και οπουδήποτε αλλού !!!!!!!
Ελπίζω και εύχομαι να μην είναι αυτός ο τρόπος.
Ναι έχουμε προβλήματα με τους Τούρκους που πρέπει να λύσουμε. Όχι όμως με παθητικό τρόπο, όπως επιχειρείται τώρα. Είμαστε κυρίαρχο κράτος!!!. Ναι είμαστε. Τουλάχιστον μέχρι τώρα. Ούτε βέβαια με την πολιτική του "βλέποντας και κάνοντας".
Βεβαίως και δεν προτείνω πόλεμο με τους Τούρκους, αλλά ούτε και ξεβράκωμα. Αν δεν μπορεί ας μην το συνεχίσει. Ας σταματήσει όσο είναι ακόμα καιρός . Ας καθοριστεί επιτέλους μια εννιαία εξωτερική πολιτική που να συμφωνήσουν όλα τα κόμματα και αυτή να ασκείται άσχετα ποιος κυβερνάει. Το αποφασίζω και διατάζω δεν είναι πολιτική, είναι δικτατορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου