Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Αν ήταν ένα Τζαμί στη θέση του Αγ. Παντελεήμονα θα ρίχνατε δακρυγόνα κύριε Υπουργέ ???

Αθήνα 15 Ιανουαρίου 2011. Στον Ιερό Ναό του Αγ. Παντελεήμονα, για πρώτη φορά στα χρονικά τα ΜΑΤ κατόπιν άνωθεν εντολών έσπασαν τα τζάμια του Ναού και έριξαν μέσα δακρυγόνα!!!! Ναι δυστυχώς το είδαμε και αυτό . Θα έπρεπε όμως αντί για χριστιανική εκκλησία να ήταν ένα μουσουλμανικό Τζαμί να βλέπαμε αν θα ήταν το ίδιο πρόθυμοι να ρίξουν δακρυγόνα!!! Δεν ήταν όμως Τζαμί. Ήταν μόνο ένας Ιερός Ναός που για αυτούς που έδωσαν εντολή για ρίψη δακρυγόνων προφανώς δεν έχει καμμία αξία. Θα καιγόνταν η Αθήνα αν αυτό γινόνταν σε Τζαμί ή όχι? Σαφώς και θα καιγόνταν. Ούτε λόγος για αυτό. AGIOS-PANTELEHMONAS.jpgΌφειλε ή όχι το Υπουργείο να σεβαστεί τους πιστούς που ήταν μέσα? Σαφώς και όφειλε. Αλλά ο Αγιος Παντελεήμονας είναι μια στοχοποιημένη περιοχή από τα ΜΜΕ γιατί οι κάτοικοι αντιδρούν και δεν δέχονται την τρομοκρατία και ούτε εγκαταλείπουν την περιοχή τους. Τους βρίζουν ότι είναι ρατσιστές και τους λένε ακροδεξιούς επειδή συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις και μέλη της Χρυσής Αυγής.
Όταν η πολιτεία λάμπει δια της απουσίας της, οι κάτοικοι προφανώς αποφάσισαν να δεχτούν βοήθεια από όπου και αν προέρχεται. Φαίνεται ότι τα δακρυγόνα ήταν ένα μέρος της τιμωρίας τους. 
Μέσα λέει ήταν και μικρά παιδιά.Αλλά και τι έγινε? Τους μετανάστες να μην πειράξει κανείς !!!!!!!!!!! Αυτή φαίνεται ότι ήταν η εντολή του Υπουργείου. Τόσο κόπο κάνουν να τους ελληνοποιήσουν και έρχονται τώρα οι "αχρείοι" οι κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμονα να αντιδράσουν? Ανεπίτρεπτο!!!!!
Και  μετά τι? Θύμωσε λέει ο κόσμος? Το Υπουργείο έχει έτοιμη τη λύση. Θα κάνουμε μια δήλωση ότι δεν είδαμε, δεν ακούσαμε, θα καταδικάσουμε και τα γεγονότα, θα μας υποστηρίξουν τα ΜΜΕ αφού τα ελέγχουμε και θα λήξει το θέμα. Εμείς όμως θα έχουμε πετύχει το στόχο μας. Θα τους τρομοκρατήσουμε ώστε σιγά σιγά να μαζευτούν στα σπίτια τους και να μας αφήσουν να κάνουμε τη δουλειά μας....."
Έτσι κύριε Υπουργέ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου