Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΧΑΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ?

Κάθε μέρα οι Τούρκοι έχουν ημερήσιο δελτίο παραβιάσεων του Εθνικού εναέριου χώρου στο Αιγαίο και κανείς δεν ενοχλείται. Η κυβέρνηση προφανώς το θεωρεί κάτι φυσιολογικό και αποδεκτό και για αυτό αντί αναχαίτισης τα Ελληνικά αεροπλάνα κάνουν απλά F-16-522.jpgαναγνώριση. Φαίνεται ότι κάνουμε οικονομία στην κηροζίνη . Και επίσης φαίνεται ότι φέτος έχουμε εκπτώσεις στα κυριαρχικά μας δικαιώματα περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά και οι Τούρκοι σπεύδουν να εκμεταλευθούν  γεγονός αυτό.
ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ, .....ΕΔΩ Η ΚΑΛΗ Α.Ο.Ζ....... ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ .....ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑ   ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕΕΕΕΕ
Μήπως τελικά οι φήμες και οι ψίθυροι για συμφωνία συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου με την Τουρκία δεν είναι απλά φήμες αλλά το γνωστό κολπάκι με το οποίο έχουν περάσει όλα τα μέτρα που ζητάει το ΔΝΤ? Στοχευμένες διαρροές σε υμέτερους δημοσιογράφους για να το φέρουν με τρόπο στον κόσμο που περιμένει με αγωνία να δει τι άλλο θα του ξημερώσει?
Από ότι ακούγεται πάντως οι ανακοινώσεις είναι κοντά. Μακάρι να μην ξημερώσει τέτοια μέρα που θα ανακοινωθεί εμμέσως πλην σαφώς η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους.
Μετά τον ερχομό του ΔΝΤ (που δεν θα ερχόνταν με τίποτα) θα δούμε και την παράδοση του Αιγαίου στους Τούρκους? Θα φτάσουν σε τέτοιο σημείο?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου