Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

δεν πληρώνω.jpgΠρος κυβερνώντες!!
Δεν μπορούμε να πληρώσουμε "κύριοι".Δεν έχουμε για αυτό δεν μπορούμε. Δεν είναι δυνατόν να ζητάτε από τη μέση Ελληνική οικογένεια τόσα λεφτά και μάλιστα άμεσα!!! Αυτό σημαίνει ότι δεν ζείτε στην  Ελλάδα, σημαίνει ότι είστε αλλού για αλλού!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ, ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ???
Δεν μπορούμε ούτε να μην φάμε, ούτε να μην ντυθούμε, ούτε να αφήσουμε απλήρωτα τα δάνεια που δυστυχώς όλοι έχουμε και τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ. Αλλά ως εδώ!! Δεν γίνεται να πάρετε άλλα από αυτούς που δεν έχουν!!!! Δεν σας νομιμοποιεί καμμία ψήφος για να πάρετε τέτοια μέτρα!!! Ας τα λέγατε αυτά πριν τις εκλογές και αν βγαίνατε τότε δεν θα μίλαγε κανείς. Και για να σας προλάβω, και βέβαια ΞΕΡΑΤΕ!!!! αλλά και πάλι επιμένατε και ξεγελάσατε τον πολίτη και σας ψήφισε. Για αυξήσεις στους μισθούς!!! , για αυξήσεις στις συντάξεις!!!. Θυμάστε τα περήφανα γηρατειά??? Τώρα αντί για περήφανα γηρατειά θα έχουμε τους περήφανους νεκροθάφτες!!!
παπατζής.jpgΕίστε σαδιστές!!!!! Σας αρέσει που βασανίζεται ο κόσμος, που είναι σε απόγνωση, που αυτοκτονεί, που μεταναστεύει για να σωθεί από εσάς!!!!
Να πάτε να τα πάρετε από αυτούς που τα έχουν και μη μου πείτε ότι δεν ξέρετε ποιοι είναι αυτοί. Ξέρετε αλλά δεν τολμάτε να τα πάρετε από αυτούς και χτυπάτε ΠΑΛΙ το εύκολο θύμα. Τον συνταξιούχο, τον φτωχό, τον οικογενειάρχη, μέχρι και τον άνεργο, ακόμα και τον ανάπηρο !!!
(γελοιογραφία Ζερβού -Ελευθεροτυπία)
Είστε θρασύδειλοι, τζάμπα μάγκες και κινδυνολόγοι. Χτυπάτε αυτούς που νομίζετε ότι δεν μπορούν να αντιδράσουν και ταυτόχρονα βάζετε και τα τσιράκια σας στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης να μας ζαλίζουν για την αναγκαιότητα των μέτρων!!!!!!!!!!
Τι να καταλάβουν όμως και αυτοί αλλά και εσείς αφού ΤΡΩΤΕ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ σαν άλλες Μαρίες Αντουανέτες και δεν σας νοιάζει πως θα ζήσει ο κοσμάκης!!! Το ξέρετε ότι τα "περήφανα γηρατειά" πέθαιναν από την ανέχεια από τα προηγούμενα χρόνια?  Φανταστείτε τι έχει να γίνει τώρα. Αλλά μάλλον θα σκεφτήκατε ότι αν τους πεθάνετε θα γλυτώσετε συντάξεις!!!!!!! Πολλοί μισθωτοί δεν έχουν να πληρώσουν τα νοίκια τους και τα δάνεια τους και βασίστηκαν σε εσάς για καλύτερες μέρες και εσείς τους δίνετε το σπρώξιμο να πέσουν στο γκρεμό!!!!!
Κατεβείτε λίγο στη γη από τον κόσμο που βρίσκεστε να δείτε πως ζει ο κόσμος. Είμαστε άνθρωποι όχι αριθμοί και δεν μπορείτε να μας αντιμετωπίζετε έτσι επειδή σας διέταξε η ΤΡΟΙΚΑ και το ΔΝΤ!!! Δεν το ξέρατε από όταν πήγατε στο ΔΝΤ ότι αυτή θα ήταν η κατάληξη? Δεν μάθατε τι έκανε το ΔΝΤ όπου πήγε? Σε εμάς γιατί να φερθεί διαφορετικά? Επειδή είμαστε όμορφοι?
Δεν κοιτάτε ότι υπάρχουν ήδη 700.000 απλήρωτοι λογαριασμοί ΔΕΗ που θα διπλασιαστούν μόλις φτάσει ο λογαριασμός που περιλαμβάνει το "τέλος ακινήτων" δεν κοιτάτε που ήδη τα προηγούμενα χρόνια ο κόσμος αγκομαχούσε να βάλει πετρέλαιο το χειμώνα, αγκομαχούσε να πληρώσει τα προς το ζην.
Βάλτε το καλά στο μυαλό σας!! Λεφτά αν θέλετε να πάρετε από ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ!!! Από τους μη έχοντες και να ζητάτε θα ισχύσει το αρχαίο ρητό "ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος" και αν θέλετε καταλάβετέ το!!! Θα γλιτώσετε πολύ φαιά ουσία (αν έχετε) από το να προσπαθείτε να βρείτε και άλλους τρόπους να μας στίψετε!
Λέτε στις τηλεοράσεις ότι τα μέτρα δεν πλήττουν τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους, έτσι έλεγε και ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος προχθές!!! ΑΥΤΟΣ "κύριοι" ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ!!!
- το ΦΠΑ που αυξήθηκε τρεις φορές ποιον έπληξε και πλήττει?,
- η μείωση του αφορολογήτου ποιον έπληξε και πλήττει?,
- ο περιορισμός των κοινωνικών επιδομάτων ποιον έπληξε και πλήττει?
- ο διπλασιασμός της τιμής της αμόλυβδης βενζίνης ποιον έπληξε και πλήττει?
- τα αυξημένα τέλη κυκλοφορίας?
- η έκτακτη εισφορά που θεωρεί πλούσιο όποιον ξεπερνάει τις 12000 ευρώ?
- το χαράτσι στα ακίνητα που τιμωρεί όποιον κατάφερε να πάρει ένα σπίτι (άσχετα αν πληρώνει 30 χρόνια δάνειο - και αυτός πληρώνει χαράτσι) ?
- η επέκταση των ορίων συνταξιόδοτησης?
- η δημιουργία της γεννιάς των 500 ευρώ?
- η καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων,?
- η εξομοίωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης με το κίνησης?
- το ποσοστό της ανεργίας στο 16,3% (επίσημα γιατί ανεπίσημα είναι ακόμα υψηλότερο) ?
- .......κλπ...!!!!!!!!

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΜΙΛΟΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ? ΔΕΝ ΠΛΗΤΤΟΥΝ  ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ?
ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΗΤΤΟΥΝ!!!! ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!!! ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΚΕΙ Η ΕΥΦΥΙΑ ΣΑΣ Ε???
ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΙ Υ Π Ο Κ Ρ Ι Τ Ε Σ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ!!!!!!


Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου