Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ !!!

σκλάβος.jpegΕιλικρινά πιστεύω ότι ζούμε, οχι σε εποχές Δικτατορίας, αλλά σε εποχές ΣΚΛΑΒΙΑΣ! Το φαινόμενο πιστεύω επίσης ότι είναι και ΜΟΝΑΔΙΚΟ! Ο Συνταγματάρχης Βενιζέλος, το μόνο που δεν μας έχει πει ακόμα είναι ότι, "η Ελλάς είναι στον γύψο", αν και βέβαια ο Βασιλέας Παπανδρέου είπε, στην ΔΕΘ ότι "το Κράτος είναι ασθενής".
Ο Βενιζέλος ευχαριστεί την Τρόικα. επειδή υπάρχει και μας ελέγχει, γιατί καθώς λέει δεν έχουμε αυτοέλεγχο!  
(Άλλη μια τέτοια ευχαριστία, αν θυμάστε, είχε γίνει από τον Κο Σημίτη, όταν ευχαρίστησε τους Αμερικάνους, που 70 και βάλε χρόνια λυμαίνονται τη χώρα!)  
Βρε άνθρωπε του Θεού, πριν μόλις δύο χρόνια εσείς δεν παραμυθιάσατε το λαό ότι, ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και ότι σε 100 μέρες θα βάζατε τάξη στο "άτακτο" που λες σήμερα , ΚΡΑΤΟΣ.?
Αγαπητοί φίλοι ειλικρινά σας ομολογώ, ότι δεν είναι κομματικό το θέμα δεν υποστηρίζω κανένα κόμμα, υποστηρίζω την Ελλάδα και μόνο την Ελλάδα, αλλά τι να πρωτοθυμηθώ από τις προεκλογικές δηλώσεις του ΠΑΣΟΚ! Το 1981 το Ανδρέα να φωνάζει "ΑΛΛΑΓΗ" μετέπειτα τον ίδιο να λέει το μαγικό "ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ", τον Σημίτη να λέει ότι το Χ.Α θα φτάσει τις 10.000 μονάδες και κατέστρεψε τόσο κοσμάκη? ή μήπως αυτόν τον τελευταίο να λέει ότι "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" !  
Ειλικρινά σας λέω ότι δεν είναι πλέον δυνατό αυτοί οι άνθρωποι να μένουν ατιμώρητοι και να μην υπάρχει η παραμικρή ευθύνη σε αυτά που λένε! Είναι ανήκουστο, αντιδημοκρατικό, αντισυνταγματικό και ότι άλλο "αντι" θέλετε, να υπάρχει τέτοια ατιμωρησία! Η ελληνική δικαιοσύνη και ειδικά σε τέτοια θέματα, ξέρουμε ότι όχι απλώς είναι τυφλή, αλλά θεότυφλη, αλλά εκτός αυτού, όλοι έχουν φροντίσει να θωρακιστούν συνταγματικά πίσω από την πολιτική ασυλία! Ότι και να πουν ότι και να κάνουν είναι πολιτική και δεν έχει ποινικές ευθύνες. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δεν μπορεί ο επαγγελματίας ψεύτης να θεωρεί ότι είναι πολιτικός και τα πρόβατα από κάτω να χειροκροτούν.  Δεν μπορεί να μην υπάρχει τίποτα, κάτι θα προβλέπει στο Διεθνές Δίκαιο, και αν κάποιος γνωρίζει κάτι, πολύ θα ήθελα να το αναφέρει εδώ!
Βλέπω τώρα και τον Σαμαρά, θέλει εκλογές...γιατί λέει ότι αυτός θα διαπραγματευτεί νέους όρους....Καλά θα κάνει ο Σαμαράς και ο κάθε Σαμαράς να προσέχει τι ζητάει γιατί μπορεί να του δωθεί. Και τότε θα κληθεί να κάνει πράξη όλα αυτά τα μεγάλα που λέει τώρα και τότε θα έχει την τύχη των σημερινών Εξαθλιωτών Του Λαού, (ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ) ενός λαού που σε λίγο θα έχει πρόβλημα επιβίωσης και για αυτό η ανοχή του θα είναι πραγματικά ΜΗΔΕΝΙΚΗ στα παραμύθια και στα μεγάλα λόγια. 
Και σας παρακαλώ να μην ακούσω ότι θα τους τιμωρήσει ο λαός...με την ψήφο του γιατί αυτή είναι η μεγαλύτερη μπούρδα! Ο λαός έχει αποδείξει αυτό που είχε πει και ο Γεώργιος Παπανδρέου ό,τι "ο λαός δεν έχει μνήμη", άλλωστε αν είχε, δεν θα κυβερνιώμασταν εδώ και 30 χρόνια από δύο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!!!! Μόνο αυτό αν σκεφτούμε θα πρέπει να ντρεπόμαστε!!!!  
Η χώρα οδεύει προς την καταστροφή και η ταφόπλακα της θα είναι η "συντεταγμένη χρεωκοπία" που μεθοδευμένα μας οδηγεί αυτός ο συμφερτός πολιτικών και ξένων συμφερόντων! Η ενωμένη Ευρώπη δεν πρόκειται να χάσει το Ευρώ της, εμείς όμως είμαστε χαμένοι για τα καλά! Είναι η ώρα να αντιδράσουμε δυναμικά, γιατί σίγουρα καλύτερο θα είναι να είμαστε χαμένοι και μόνοι μας, παρά χαμένοι και υπόδουλοι!

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου