Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Η' ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ, Η' ΠΟΛΕΜΟΣ, Η΄ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!! - ΑΣ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ!!!

σιταρι 1.jpgΤην ώρα που όλη η Ευρώπη μιλάει για επερχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας, μια ιστορία που ξεκινάει από την ΔΝΤ εποχή και μετά και συνεχίστηκε με τους αλλεπάλληλους αποτυχημένους χειρισμούς της Ελληνικής κυβέρνησης , την ίδια στιγμή η Τουρκία απειλεί άμεσα το Ισραήλ και έμμεσα την Κύπρο και την Ελλάδα με πόλεμο.!
Ήδη τουρκικές φρεγάτες έχουν αποπλεύσει με κατεύθυνση την περιοχή που θα πραγματοποιηθούν οι γεωτρήσεις για φυσικό αέριο εντός της Κυπριακής ΑΟΖ. Οι απειλές είναι καθημερινό φαινόμενο και η συγκέντρωση στρατευμάτων και πλοίων στην περιοχή μέρα με τη μέρα μεγαλώνει. Ήδη παρατάσσεται ο Ισραηλινός στόλος και αεροπορία, ο Ελληνικός περιπολεί, ο 6ος αμερικάνικος στόλος στην Αδριατική είναι σε ετοιμότητα, τρία Ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια κατευθύνονται προς την περιοχή και αναμένεται συνέχεια.
Δεν ξέρω αν ο Ερντογάν είναι αρκετά τρελός για να χτυπήσει, (πιθανόν για εκφοβισμό το κάνει) αλλά αν γίνει αυτό θα έχουμε γενική ανάφλεξη στην περιοχή και θα μας πάρει και εμάς η μπάλα. Ακόμα και αν δεν μας πάρει άμεσα σίγουρα θα επηρεαστούμε!!!
Αντίστοιχα και με την χρεοκοπία που μας οδηγούν. Όλοι οι Ευρωπαίοι προετοιμάζονται για αυτό το ενδεχόμενο που πλέον θεωρείται πιθανότερο από ποτέ. Το τι θα ακολουθήσει σε μια τέτοια περίπτωση είναι δύσκολο να περιγραφεί...
Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να αρχίσουμε να κάνουμε κάποιες βασικές προμήθειες σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης γιατί τα πράγματα δεν προβλέπονται ευοίωνα. Σίγουρα στη φάση που βρισκόμαστε δεν χρειάζεται πανικός. Μόνο ΟΡΓΑΝΩΣΗ και όσο το δυνατόν ΠΡΟΒΛΕΨΗ. Κάθε ένας ας κάνει την πρόβλεψη του και ας οργανωθεί για να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Τα τρόφιμα που πρέπει να προμηθευτούμε θα πρέπει να διατηρούνται εκτός ψυγείου όπως κονσέρβες, ρύζι,μακαρόνια, κλπ. και όταν μιλάμε για είδη πρώτης ανάγκης περιλαμβάνονται και είδη για την ατομική μας υγιεινή αλλά και κάποια βασικά φάρμακα. Επίσης θα πρέπει να μεριμνήσουμε και για την ....ασφάλεια της δικής μας και της οικογένειας μας με ότι αυτό συνεπάγεται!!!
Όλα αυτά γιατί σε ενδεχόμενη περίπτωση που κάτι από τα ανωτέρω (χρεοκοπία ή θερμό επεισόδιο) συμβεί θα επικρατήσει πανικός και θα είναι αργά για τέτοιες ενέργειες. Αν πάλι δεν συμβεί τίποτα από όλα αυτά, τόσο το καλύτερο. Οι προμήθειες που θα έχουμε συγκεντρώσει θα καταναλωθούν σταδιακά και θα λήξει το θέμα εκεί.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και όλα αυτά να είναι αχρείαστα τελικά..

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου