Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Μεγάλο κρίμα.Άλλοι δύο "αντιπαραγωγικοί" αστυνομικοί νεκροί 22 και 23 χρονών!!

ομαδα διας.jpgΔύο αστυνομικοί, νέα παιδιά 22 και 23 χρόνων είναι νεκροί σε ανταλλαγή πυροβολισμών. Έπεσαν στο καθήκον!!! Ποιο καθήκον είναι αυτό που τους έστειλε να σκοτωθούν? Να προστατέψουν τους πολίτες από την εγκληματικότητα για την οποία η πολιτεία κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να την αυξήσει. Η πολιτεία είναι αυτή που τους έστειλε να σκοτωθούν, με τις πράξεις και τις παραλείψεις της.
Θα ενδιαφερθεί η πολιτεία έστω και τώρα? Ναι πως!!!. Έβγαλαν απόφαση πρόσφατα για περικοπή των επιδομάτων στις οικογένειες των θυμάτων των ενστόλων που πέφτουν στο καθήκον!!! Ως εκεί είναι το ενδιαφέρον της πολιτείας. Μέχρι του σημείου να τους φάει λεφτά ακόμα και μετά θάνατο!!! Κατά τα άλλα θα βγουν να δηλώσουν την θλίψη τους !!!!!! και τέλος οι υποκριτές!!!. Τα ΜΜΕ επίσης θα το αναφέρουν αρχικά σαν συνταρακτική είδηση για να το θάψουν μετά . Βλέπεις δεν πρέπει να υπενθυμίζουν την πραγματικότητα στους ιθαγενείς.
Κανείς δεν θα διαμαρτυρηθεί στους δρόμους και κανείς δεν θα ασχολείται με το γεγονός μετά από μια -δυο μέρες. Δυστυχώς! . Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο στην κυριολεξία. Κρίμα για τους νέους που χάθηκαν, κρίμα για τους δικούς τους ανθρώπους . Μόνο σε αυτούς θα λείψουν. Δυστυχώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου