Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΜΙΧΑΛΗ ΖΑΜΠΙΔΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!


zabidis.jpgΧθες ο Μιχάλης Ζαμπίδης μας έκανε υπερήφανους σαν Έλληνες κατατροπώνοντας τον Τούρκο αντίπαλο του Ali Gunyar στο Iron Challenge που έγινε στο ΣΕΦ για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στο kick boxing. 
Ο τίτλος ήταν δικός του και παρέμεινε στην Ελλάδα όπως είχε υποσχεθεί ο ίδιος. Σε καμιά στιγμή του αγώνα ο Τούρκος "διεκδικητής" δεν κατάφερε να κάνει τίποτα άλλο από το να αμύνεται στις συνεχόμενες επιθέσεις του Μιχάλη.
Ευτυχώς για τον Τούρκο που δεν υπήρχε 6ος γύρος γιατί δεν θα το γλίτωνε το νοκ άουτ που κόντεψε να έρθει μετά το σφυροκόπημα που δέχτηκε στο τελείωμα του 5ου γύρου.
Ο Μιχάλης ταπεινός όπως πάντα, μετά το τέλος του αγώνα ευχαρίστησε τους πάνω από 10000 παρευρισκομένους στο ΣΕΦ και ζήτησε συγνώμη που δεν είδαν το 100% των δυνατοτήτων του λόγω της ψυχολογικής πίεσης και της ιδιαιτερότητας του αγώνα. Υποσχέθηκε να το κάνει στο μέλλον. Προσωπικά δεν είδα να υστέρησε πουθενά αλλά τον πιστεύω και ανυπομονώ να τον ξαναδώ στο μέλλον.
Σε ευχαριστούμε Μιχάλη Ζαμπίδη
που μας έκανες να αισθανθούμε υπερήφανοι. Σε ευχαριστούμε για την προσπάθεια που καταβάλεις και για αυτό που είσαι. Σε ευχαριστούμε που κρατάς την Ελλάδα ψηλά!!!!!!!!!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου