Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ 300 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ !!!ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?

tzogos.jpgΌλα για τους λαθρομετανάστες!!! Οι νόμοι παρακάμπτονται. Οι υπουργοί τρέχουν για πάρτη τους, το κράτος είναι όλο από πάνω τους. Έτσι είναι. Δεν είναι Έλληνες για να πληρώσουν φόρους, για να πάρουν ψεύτικες υποσχέσεις, για να τους λένε ότι αυτοί φταίνε για τα χάλια του κράτους και όχι οι πολιτικοί που το κυβερνούσαν!!!!
Σήμερα αν δεν είσαι μουσουλμάνος λαθρομετανάστης δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα άλλο από το κράτος εκτός από νέα φοροεισπρακτικά μέτρα και νέους φόρους .Τραγικό αλλά έτσι είναι.
Αν μαζευτούμε 300 Έλληνες και κάνουμε απεργία πείνας με αίτημα να μην γίνουν απολύσεις ή να μην μειωθούν οι μισθοί ή να μειωθεί το ΦΠΑ και οι λογαριασμοί των ΔΕΚΟ ή ότι άλλο, θα έχουμε την ίδια προσοχή από την πολιτεία? Θα έρθουν οι υπουργοί να συνομιλήσουν μαζί μας? Όχι βέβαια.Εμάς μας
έχουν γραμμένους. Και καλά κάνουν. Αφού τους ανεχόμαστε καλά μας κάνουν.
Έχουν όμως ένα ατού. Νομοθετούν για να μας κάνουν τη ζωή δύσκολη γιατί σου λέει "μας ψήφισε ο λαός" . Ναι αλλά ο λαός δεν ψήφισε να τον κυβερνούν άλλοι αντί άλλων ούτε η πολιτεία να εκβιάζεται και να υποκύπτει στον καθένα ή ο Νταβούτογλου είναι αυτός ή στους λαθρομετανάστες και στους ενορχηστρωτές "αλληλέγγυους" !!!
Όποιοι λαθρομετανάστες θέλουν κάτι στο εξής αυτό θα κάνουν. Απεργία πείνας και θα ζητάνε ότι τους καπνίσει και ότι τους δασκαλέψουν οι "αλληλέγγυοι".
Η συνέχεια ποια θα είναι? Τι άλλο πρέπει να περιμένουμε να συμβεί? Πόσο ακόμα θα μας κάνουν το άσπρο μαύρο και θα το δεχόμαστε?
Όλα ήταν στημένα. Η μεταφορά τους από την Κρήτη, η κατάληψη της Νομικής, η απεργία πείνας, όλα. Το σχέδιο εκπονήθηκε και εκτελέστηκε από τους "αλληλέγγυους" με το κράτος όμως γνώστη αλλά και θεατή. Το αποτέλεσμα ήταν προδιαγεγραμένο λόγο του ότι οι αρμόδιοι υπουργοί άργησαν να δράσουν (ως συνήθως) και έτσι καταλήξαμε στην μεγάλη υποχώρηση που διαφήμιζαν στα ΜΜΕ (τι περίεργο) ως ...μεγάλη επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου