Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΗΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΒΥΗ?

κατεχόμενη Κύπρος.jpegΔεν είναι η Τουρκία είναι η Λιβύη και για αυτό μαζεύτηκαν όλοι οι "σύμμαχοι" για να κάνουν πλιάτσικο. Ακόμα και η Ελλάδα θα συμμετέχει, στρατιωτικά παρακαλώ!!!. Τα μαχητικά που στέλνουμε έχουν εντολή να καταρρίψουν λυβικά μαχητικά στον εναέριο χώρο της Λιβύης.  Γιατί οι σύμμαχοι δεν έκαναν τίποτα ανάλογο για την Κύπρο που ακόμα και σήμερα είναι κατεχόμενη από την "σύμμαχο" Τουρκία? Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Τι ρόλο βαράει το ΝΑΤΟ και ο ΟΗΕ πέρα από το να κάνουν τον νταή στους αδύναμους?
Δεν θα έπρεπε να έχουν δράσει εναντίον της Τουρκίας, όπως κάνουν τώρα με την Λιβύη?, όπως έκαναν με το Ιράκ ή την Γιουγκοσλαβία??? Τζάμπα μάγκες το ΝΑΤΟ και ο ΟΗΕ και εμείς σαν καλοί δούλοι νομιμοποιούμε τις πράξεις τους συμμετέχοντας ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ στην επίθεση εναντίον της Λιβύης.
Τι περιμένουμε να κερδίσουμε από αυτό? Συμμετέχουμε για να εφαρμοστεί το ψήφισμα του ΟΗΕ για την Λιβύη? Και για να εφαρμοστεί το ψήφισμα του ΟΗΕ για την Κύπρο? Τι θα κάνουμε για αυτό? Όλοι ξέρουμε την απάντηση. ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Μόνο για να δίνουμε είμαστε, για να μην διεκδικούμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ούτε καν τα δίκαια μας. Ακόμα και για αυτά περιμένουμε έγκριση από
τους Αμερικάνους. Έτσι χάσαμε την μισή Κύπρο, έτσι χάσαμε τα Ίμια, έτσι ΣΥΡΟΜΑΣΤΕ σε συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Τουρκία, έτσι οδηγηθήκαμε στο ΔΝΤ.
ΕΤΣΙ!!! ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ!!!!!
Εύχομαι τουλάχιστον να γυρίσουν οι "αντιπαραγωγικοί" πιλότοι μας σώοι στις οικογένειες τους. Αυτοί (οι στρατιωτικοί) είναι οι μόνοι που δεν φταίνε και οι μόνοι που ακόμα εμπνέουν μια αίσθηση ασφάλειας σε όλους μας γιατί οι πολιτικοί μόνο ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ και ΑΗΔΙΑ προκαλούν!
-------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου