Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Το Google Maps εμφανίζει τα σύνορα του.......Κουρδιστάν!!!

turquie google map.jpg
Άντε να αρχίζουν τα όργανα και για την Τουρκία γιατί πολύ μας έχει ζαλίσει ο Νταβούτογλου και ο Ερντογάν με την Ελληνοτουρκική Λυκοφιλία!!! .
Είναι φανερό ότι κάτι "κινείται" στο εσωτερικό της Τουρκίας όταν  το Google Maps εμφανίζει τα σύνορα του Κουρδιστάν. Κάποιοι έχουν εκκινήσει τα σενάρια δημιουργίας του Κουρδιστάν "επί χάρτου" αρχικά και αναμένουμε τη συνέχεια. Σίγουρα η Τουρκία δεν έχει να φοβάται για την ώρα, αλλά τίποτα δεν την εξασφαλίζει για το μέλλον. Τα επεισόδια στις αραβικές χώρες, δεν είναι και πολύ δύσκολο να επεκταθούν και στην γείτονα Τουρκία. Έτσι και αλλιώς ο πληθυσμός της είναι ανομοιογενής και περιλαμβάνει πολλές μειονότητες τις οποίες καταπιέζει και διώκει.
Οι Κούρδοι οι οποίοι απαριθμούνται σε αρκετά εκατομμύρια είναι η ισχυρότερη
μειονότητα με δική της γλώσσα και δικά της έθιμα και παραδόσεις και όσο και να τους κυνηγάει η Τουρκία, δεν μπορεί να τους εξαφανίσει. Είναι εκεί και θα παραμείνουν μέχρι να δημιουργήσουν τελικά το Κουρδιστάν!!!.
Η δημιουργία του Κουρδιστάν είναι μέσα στα σχέδια των νεοταξιτών, στα πλαίσια της δημιουργίας πολλών μικρών και πλούσιων σε φυσικούς πόρους κρατών που να είναι ελεγχόμενα από τους μεγάλους ώστε να τα αρμέξουν εύκολα. Εξ' ου και τα "λάθη" της Google για τα Ελληνικά νησιά που εμφανίζει κατά καιρούς ως Τουρκικά!!! Δεν νομίζω ότι όλα αυτά τα "λάθη" είναι τυχαία. Ούτε βεβαίως και η διαφήμιση της Vodafone για την Κρήτη. Διαφορετικά θα πρέπει να δεχτούμε ότι υπάρχει μια σειρά απίστευτων επαναλαμβανόμενων συμπτώσεων.
Ως γνωστόν όμως "σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση"...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου