Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Το ΔΝΤ δεν ζητάει κόψιμο 13ου και 14ου μισθού. Τότε ποιος το θέλει και ΓΙΑΤΙ??

προδότες1.jpgΑν το ΔΝΤ δεν ζητάει να κοπούν ο 13ος και 14ος μισθός, ποιος το ζητάει? Μήπως το θέλουν οι εργαζόμενοι??? Μήπως εξυπηρετεί τα έσοδα του κράτους μια τέτοια εξέλιξη??? Μήπως θα λύσει τα προβλήματα των υπερχρεωμένων συμπολιτών μας???
Όχι , όχι και πάλι όχι !!!
Τότε γιατί? Για να εξυπηρετηθούν οι πολυεθνικές και οι ξένοι που θα έρθουν να μας αγοράσουν για ένα κομμάτι ψωμί για να "σώσουν" ??? Τι γραμμάτια εξοφλούν οι κυβερνώντες στα αφεντικά τους?
Τόση εξαθλίωση για τους μισθωτούς και τόση προνομιακή μεταχείριση στα λαμόγια (....δικοί τους άνθρωποι) και τους φοροφυγάδες της Ελβετίας και μη?
Γιατί? Για να γίνουν οι φτωχοί φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι?
Από ότι φαίνεται αυτό είναι το σύστημα που εφαρμόζουν!!! Δεν είναι ούτε χαζοί, ούτε αφελείς. Είναι
απλά ΣΥΝΕΠΕΙΣ!!!!!!!!
Συνεπείς στο συμβόλαιο που έχουν αναλάβει να εκτελέσουν!!!!!!
Εξαθλίωση των πολιτών (για να ενδιαφέρονται μόνο για την επιβίωση) με παράλληλο ξεπούλημα της χώρας και των πλουτοπαραγωγικών πηγών και φυσικά εκχώρηση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου τωρινών και μελλοντικών!!!
Αυτό είναι το σχέδιο που εφαρμόζουν, αυτό το συμβόλαιο εκτελούν!!!
Και εμείς τι κάνουμε? ΤΙΠΟΤΑ!!! Σαν να μην βλέπουμε τι κάνουν και γιατί. Σαν να μην θέλουμε να το πιστέψουμε αυτό που συμβαίνει και περιμένουμε όπως στις αρχαίες τραγωδίες να εμφρανιστεί ο από μηχανής Θεός να μας σώσει!!!
Δυστυχώς συνέλληνες δεν ζούμε αρχαία τραγωδία. Είναι πραγματικό αυτό που ζούμε. Δεν θα μας σώσει κανείς. Μόνοι μας πρέπει να σωθούμε. Αν εμείς δεν αντιδρούμε μην περιμένουμε να αντιδράσουν άλλοι για λογαριασμό μας!!! Αν εμείς δεν ξεσηκωθούμε πάει το χάσαμε το παιχνίδι και για εμάς αλλά και για τα παιδιά μας!

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου