Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Δέκα εκατομμύρια Έλληνες ορθόδοξοι .....μειονότητα στην χώρα τους!

καμπάνα.jpgΈχουν  γραφτεί  πολλά άρθρα και πολλά σχόλια για το θέμα.
Ξαφνικά, παραμονές της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης  βγαίνει- τυχαία; - ένταλμα σύλληψης του Καθηγουμένου της Μονής Βατοπεδίου γέροντος Εφραίμ.
Με μια φαινομενικά απλή κίνηση της .... "ανεπηρέαστης Δικαιοσύνης" (βλ. σχετικά και σχετικές δηλώσεις των κ Πεπόνη και Μουζακίτη!) , προσέξτε ,συνοπτικά και επιγραμματικά, πόσα «τρυγόνια» επιτυγχάνονται:
-Αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης από τα πραγματικά εγκλήματα και τις πραγματικές ευθύνες, ενόψει μάλιστα της πλήρους κατάρρευσης της χώρας.
-Ενεργοποίηση των «αντικληρικαστικών» αντανακλαστικών μέρους του λαού (κυρίως, αλλά όχι μόνο, της αριστεράς) με τον ίδιο αποπροσανατολιστικό στόχο: Όταν ο κόσμος αύριο πεινάει,
με τις πληθωριστικές κουρελοδραχμές , η απάντηση θα είναι εύκολη, «τα λεφτά (που υπήρχαν!) τα φάγαν οι καλογέροι»!
-Τεχνητός διχασμός του λαού σε «προοδευτικούς» και « Θεούσους» για να κρυφτεί η πραγματική κόντρα (λαμόγια και παρατρεχάμενοί τους εναντίον Ελληνικού Λαού)
-Επιδείνωση των σχέσεων Ελλάδας - Ρωσίας σε μια στιγμή που αφενός η χώρα μας έχει ανάγκη κάθε σύμμαχο και αφετέρου η Μόσχα εκμεταλλεύεται την συγκυρία για να προωθήσει τις θέσεις της στο Άγιον Όρος.
-Αναθέρμανση ,ενόψει εκλογών ,του ανύπαρκτου (δεν υπάρχει οικονομική ζημιά του Δημοσίου) «σκανδάλου του Βατοπεδίου» , για να λειτουργήσουν και τα "αντιδεξιά" αντανακλαστικά μέρους του λαού και να πληγεί η ΝΔ
Βέβαια, όλα αυτά είναι τελείως "τυχαία".
Και κάνω τώρα εγώ μια υπόθεση εργασίας: Αν λέω, αν παραμονές του Ραμαζανιού έβγαινε ένταλμα σύλληψης του Ιμάμη των Αθηνών τι θα γινόταν;
Επανάσταση. Όλες οι μουσουλμανικές κοινότητες της Ελλάδας συνεπικουρούμενες κι από τους δικούς μας ευαισθητοποιημένους προοδευτικούληδες ,  θα ωρύονταν σε συλλαλητήρια συμπαράστασης. Θα καιγόταν το σύμπαν.
Τελικά μήπως 10.000.000 ορθόδοξοι είμαστε στη χώρα μας .... μειονότητα;
Δαναός

Greek Citizen
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου