Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΜΗΠΩΣ ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ??

Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία.jpgΓια να μην κρυβόμαστε πίσω από τα δαχτυλό μας. Έχω πει πολλές φορές ότι η πολυπολιτιμικότητα ΔΕΝ ωφελεί την Ελλάδα και τους Έλληνες -παρά μόνο όσους μας εχθρεύονται-  γιατί διαλύει κυριολεκτικά την χώρα αφού διαρρηγνύει την κοινωνική συνοχή, αλλοιώνει την πληθυσμιακή, θρησκευτική και φυλετική ομοιογένεια και προφανώς έχει άλλους απώτερους σκοπούς που πλέον είναι φανεροί ακόμα και στους αδαείς!!!
Σχέση με Ρωσία
Στο σημείο αυτό πρέπει να αναρωτηθούμε. Πως γίνεται και ενώ είμαστε χρόνια τώρα εξαρτώμενοι από τις ΗΠΑ και τους "συμμάχους" μας στο ΝΑΤΟ και την Ευρωζώνη κατά καιρούς να λοξοκοιτάμε προς τη Ρωσία? Τι μας τραβάει προς τα εκεί?
Ανέκαθεν, παρόλο ότι ανήκαμε και ανήκουμε ακόμα σε διαφορετικά στρατόπεδα εντούτοις με την Ρωσία είχαμε πάντα μια προνομιακή σχέση και επικοινωνία..
Θα πει κανείς ότι οι Ρώσοι τα συμφέροντα τους εξυπηρετούν αφού πάγια επιδίωξη τους είναι να κατέβουν στη Μεσόγειο και να έχουν βάσεις για τα πλοία τους στο Αιγαίο και αυτό περνάει σε μεγάλο βαθμό από εμάς... Ναι συμφωνώ και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού ο κάθε ηγέτης φυσιολογικά πρέπει να προωθεί τα συμφέροντα της χώρας του.
- Βέβαια αυτό που για τους υπόλοιπους είναι φυσιολογικό, φαίνεται αφύσικο σε εμάς γιατί η στήριξη των συμφερόντων της χώρας τους ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ για τους δικούς μας "ηγέτες -μαριονέτες" των ισχυρών!!! -
Έτσι φτάνουμε στο σημείο να καταδείξουμε έναν ακόμα
απώτερο στόχο της πολυπολιτισμικότητας και αναπόφευκτα της πολυθρησκευτικότητας που αυτή θα προκαλέσει.
Πάντα είχαμε μια διαφορετική ποιότητα σχέσεων με τους Ρώσους από ότι με τους αναγκαστικά "συμμάχους" μας.
Αυτό το κάτι που μας δίνει αυτή τη διαφορετική ποιότητα σχέσεων είτε μας αρέσει είτε όχι είναι η κοινή ορθόδοξη πίστη μεταξύ Ελλήνων και Ρώσων. Λόγο αυτού του γεγονότος οι Έλληνες πάντα έχουν μια φιλική διάθεση προς τους Ρώσους και πάντα τους αντμετωπίζουν διαφορετικά, ακόμα και όταν είναι δεμένοι "χειροπόδαρα" στο άρμα των ΗΠΑ.
Παρόλο λοιπόν που είμαστε "δεμένοι χειροπόδαρα" αντιδρούμε προσβλέποντας στους Ρώσους. Έχουμε πάντα ένα ψυχολογικό (το λιγότερο) αβαντάζ!!!
Αν λοιπόν αυτή η σχέση διαταραχθεί και σταδιακά πάψει να είναι το ορθόδοξο το κυρίαρχο δόγμα μέσω των "νέων" μουσουλμάνων (ελέω απονομής Ιθαγένειας μέσω λαθρονόμου) Ελλήνων και της πολυθρησκευτικότητας τότε θα είναι ένα ακόμα πλήγμα στην εξωστρέφεια των γηγενών Ελλήνων προς εναλλακτικούς συμμάχους που θα μας αναγκάσει να αποδεχτούμε 100% τους υπάρχοντες "συμμάχους" και να μην είμαστε πλέον τα κακά παιδιά. Θα είναι ένα ακόμα πλήγμα στην καταρακωμένη ψυχολογία του Έλληνα έτσι ώστε να ολοκληρωθούν τα σχέδια οικονομικής υποδούλωσης και εξαθλίωσης που εφαρμόζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου