Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ-ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ!

φίμωση δικαιοσύνης.jpegΑποφάσισε το υπουργείο δικαιοσύνης να κλείσει όπως όπως την υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ δίνοντας εντολή για αντικατάσταση των οικονομικών εισαγγελέων Πεπόνη και Μουζακίτη, γιατί προφανώς δεν μπορεί να τους ελέγξει και προτιμά να τους φιμώσει για να μην αποκαλυφθεί και επίσημα αυτό που όλοι γνωρίζουμε.
Ότι στο ΔΝΤ και στα μνημόνια συρθήκαμε με σχέδιο!!! Σχέδιο που βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη και θα ολοκληρωθεί με τον διαμοιρασμό του πλούτου της Ελλάδας στους "σωτήρες" της ,την διάσπαση της ευρωζώνης και το τέλος του ευρώ. .
Αν αυτό γινόνταν σε άλλη εποχή θα είχε πέσει η όποια κυβέρνηση,αλλά εδώ ποια κυβέρνηση να πέσει? Των ανδρείκελων? Αφού έτσι και αλλιώς άλλοι κυβερνούν.
Οι δικοί μας εδώ δεν ξέρουν ούτε τι υπογράφουν και το ομολογούν θρασύτατα, όπως και ο κ. Χρυσοχοίδης που δήλωσε ότι δεν διάβασε το ΜΝΗΜΟΝΙΟ απλά το υπέγραψε και προφανώς και όλοι οι συνάδελφοι του εκτός από τους κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Παπανδρέου.
Από τη μια η εφαρμογή του σχεδίου υποδούλωσης της Ελλάδας και από την άλλη η επιτομή της ανευθυνότητας.!!! Αυτοί μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν.
Παράλληλα δε με την εντολή για
την αντικατάσταση των οικονομικών εισαγγελέων πήραν την σκυτάλη οι υπερασπιστές και τα φερέφωνα ΜΜΕ των κυβερνώντων για να μας πουν ότι καλά κάνει ο υπουργός και αντικαθιστά τους εισαγγελείς, αραδιάζοντας ένα σωρό γελοίες αιτιάσεις. Όσοι έτυχε να δείτε το δελτίο του ΣΚΑΙ χθες σίγουρα καταλαβαίνετε τι εννοώ.
Όσο φταίνε αυτοί που μας οδήγησαν εδώ που είμαστε σήμερα, άλλο τόσο ίσως και περισσότερο φταίνε αυτοί που έπαιξαν και παίζουν το παιχνίδι τους. Και αυτοί δεν είναι άλλοι από τα ΜΜΕ !!!
Η δημοσιογραφία της τρομοκρατίας
Τα καθεστωτικά ΜΜΕ έκαναν και κάνουν πλύση εγκεφάλου ,παραπλάνησαν και τρομοκράτησαν τους Έλληνες ώστε να μην αντιδράσουν στον βιασμό τους βάζοντας εκβιαστικά διλλήματα του τύπου , ΔΝΤ ή χρεοκοπία, μέτρα ή χρεοκοπία, μνημόνιο ή χρεοκοπία, μνημόνιο 2 ή χρεοκοπία. Καταστράφηκε η ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. 
Η ευθύνη των ΜΜΕ για την όλη κατάσταση είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!
Τώρα που βλέπουν ότι το οικοδόμημα τους τρίζει με τις ενέργειες των οικονομικών εισαγγελέων προσπαθούν να τους απαξιώσουν,να τους τραβήξουν το χαλί, να εμβολίσουν την έρευνα που γίνεται και να προειδοποιήσουν για πιθανές μελλοντικές αποκαλύψεις.
Θέλουν  να μας διαλύσουν και να μείνουν και ατιμώρητοι. Όμως εμείς δεν τους ξεχνάμε !!! Η μνήμη χρυσόψαρου , ευτυχώς μας έχει εγκαταλείψει. Πλέον έχουμε μνήμη ελέφαντα και δεν πιάνουν τα τεχνάσματα των φερέφωνων ΜΜΕ και αυτών που κρύβονται από πίσω τους.
Σας θυμόμαστε και θα σας περιμένουμε!

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου