Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Κοροιδία το "όχι σε νέους φόρους" .Πρόσχημα για μείωση Δώρων και Μισθών !!!

ΚΟΡΟΙΔΙΑ.jpgΤο βρήκαν όλοι τώρα από την Goldman Sachs μέχρι την ΤΡΟΙΚΑ και τον Παπαδήμο να λένε "όχι σε νέους φόρους".
Αυτό όμως που δεν μας λένε είναι ότι αυτό είναι άλλη μια κοροϊδία εις βάρος μας. Λένε όχι σε νέους φόρους αλλά απεργάζονται την μείωση του κατώτατου μισθού και την κατάργηση των Δώρων Πάσχα ,Χριστουγέννων και Επιδόματος Αδείας  στον ιδιωτικό τομέα.!!!
Τι θα ωφεληθεί το κράτος από μια τέτοια εξέλιξη? Τίποτα!!! Και όχι μόνο δεν ωφελείται αλλά χάνει τεράστια έσοδα από τις εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία (τα οποία φυτοζωούν) που φυσικά δεν θα καταβληθούν, και ακόμα μεγαλύτερα έσοδα από το ΦΠΑ, από την κατανάλωση που λόγο έλλειψης χρημάτων δεν θα γίνει.
Ποιος θα ωφεληθεί από μια τέτοια εξέλιξη? Οι εργοδότες!! Έλληνες και ξένοι!!!
Ποιοι θα είναι οι χαμένοι? Μα φυσικά ο "τελευταίος τροχός της αμάξης". Οι εργαζόμενοι!!!!
Άλλος σε αυτή τη μπανανία δεν πληρώνει!!! Όλοι κάνουν τους πονηρούς στις πλάτες των εργαζομένων! Όλοι χτυπούν τους πιο αδύναμους, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι μαζί με τους εργαζόμενους θα χαθούν και αυτοί!!!
Έχουν βαλθεί να μας εξαθλιώσουν όσο δεν παίρνει για να μας πουλήσουν μετά στις πολυεθνικές (που θα έρθουν να μας .......σώσουν) για ...σκλάβους!!!!
Τόσος παράνομος πλουτισμός, τόση φοροδιαφυγή , τόσα κλεμμένα στην Ελβετία, τίποτα
δεν μετράει από αυτά. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να μας τελειώσουν, να μας παραδώσουν στα αφεντικά τους, να πάρουν το μερίδιο τους και να φύγουν!!!
Οι κυβερνώντες και οι εντολοδόχοι τους δεν νοιάζονται για τον Έλληνα!!! Νοιάζονται μόνο για τα υπάρχοντα του. Και αυτό ισχύει και για τους ανθέλληνες κυβερνώντες μας και για τους μισέλληνες "συμμάχους" μας!!!
Εξαθλίωση πολιτών , ξεπούλημα της Ελλάδας, παράδοση ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ(!!!) της χώρας στα αφεντικά τους.
Με αυτό το τρίπτυχο μας κυβερνούν!!!!
Θα έρθει όμως η ώρα να τους το ξεπληρώσουμε. Αν νομίζουν ότι θα την βγάλουν καθαρή είναι βαθιά νυχτωμένοι. Οι εξαθλιωτές του λαού, οι καταστροφείς της Ελλάδας θα λογοδοτήσουν.
Όσο καθυστερούμε να αντιδράσουμε είναι εις βάρος μας. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ τους. Όσο περνάει χωρίς αντίδραση τόσο πιο δύσκολο θα γίνεται να αναστρέψουμε την κατάσταση του ξεπουλήματος και της υποτέλειας.
Τώρα πρέπει να αντιδράσουμε, να οργανωθούμε να βγούμε στους δρόμους και να τους πάρουμε με τις πέτρες!!! Κανένας προδότης να μην μείνει!!!


Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου