Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΒΑΘΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗ - Αυτοκτόνησαν για να "ελαφρύνουν" τα παιδιά τους!

αυτοκτονίες.jpgΣημ. Κάποιοι πρέπει να πληρώσουν για τις χιλιάδες των συνανθρώπων μας που έχουν οδηγηθεί στην αυτοκτονία . Κάποιοι πρέπει να κρεμαστούν ανάποδα για την σημερινή κατάντια της Ελλάδας, για τα τρία παιδάκια που κάηκαν προσπαθώντας να ζεσταθούν, για τα πάλαι ποτέ "περήφανα γηρατειά" που αυτοκτονούν για να βοηθήσουν τα παιδιά τους, για τα οικογένειες που λιμοκτονούν, για την φτώχεια και την ανεργία που έχουν δημιουργήσει αυτοί οι άχρηστοι κηφήνες που έχουν κυβερνήσει αυτόν τον τόπο!!!
Σε όλους αυτούς τους άχρηστους που μας έχουν φέρει σε αυτό το σημείο, εύχομαι σύντομα να βρουν τη μοίρα που τους αξίζει!!!

---
Nεκρό στο κρεβάτι του βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ένα ζευγάρι ηλικιωμένων ( ηλικίας 91 και 80 ετών) στη Βάρη, στην οδό Απόλλωνος 17. 
Σε γράμμα που βρέθηκε δίπλα τους, με παραλήπτη τα παιδιά τους, εξηγούσαν ότι ο λόγος της αποτρόπαιας πράξης τους ήταν επειδή δεν ήθελαν να τους ταλαιπωρούν άλλο! 
Σύμφωνα με την ερμηνεία των αστυνομικών του Τμήματος Βάρης που διεξάγουν την έρευνα, ο 91χρονος άνδρας σκότωσε με παλιό όπλο που είχε στην κατοχή του την 80χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα της Βάρης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου