Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΠΑΤΑΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΙΝΑΙ .....ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!!!

ψεύτικος.jpgΣε αυτή τη χώρα όποιος τηρεί και εφαρμόζει αυτά που λένε οι νόμοι και το Σύνταγμα της Ελλάδας, κρίνεται τελικά επικίνδυνος!!!
Ανησυχούν οι ηγήτορες του υπουργείου φορομπηχτικής πολιτικής για το γεγονός ότι το χαράτσι κρίθηκε αντισυνταγματικό από το Πολυμελές Πρωτοδικείο και προσπαθούν να ακυρώσουν την απόφαση μέσω του Αρείου Πάγου.... και του.... Νομικού Συμβουλίου του κράτους (Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει....)
Έλεγε ο Στουρνάρας στον Παπαχελά στην πρόσφατη συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ, ότι οι δικαστές του Πολυμελούς Πρωτοδικείου δεν επιτέλεσαν το πατριωτικό τους καθήκον και έβγαλαν αντισυνταγματικό το χαράτσι!!!
Αν πάμε χρονικά λίγο πίσω λοιπόν, συμπεραίνουμε ότι οι δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας που το έβγαλε το χαράτσι συνταγματικό, ήταν .....πατριώτες!!!!! Όποιος εξαθλιώνει τον λαό, βάζει στο ίδιο τσουβάλι τους νοικοκυραίους με τα λαμόγια, φορολογεί οριζόντια και με τα ίδια κριτήρια πλούσιους και φτωχούς , οδηγεί 3000 ανθρώπους στην αυτοκτονία είναι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ !!!!
Δηλαδή όπως καταλαβαίνουμε όλοι, όποιος καταπατάει το Σύνταγμα της Ελλάδας σήμερα, περνιέται για πατριώτης!!!! Άρα λοιπόν εδώ και δυόμιση χρόνια, έχουμε τις πιο πατριωτικές κυβερνήσεις που έχουν περάσει ποτέ. Σωστά?
Πως αποδεικνύεται αυτό? Εύκολα.! Οι πράξεις τους μιλάνε από μόνες τους. Από την ετσιθελική και αντισυνταγματική υπαγωγή μας στο ΔΝΤ και στο μνημόνιο και μετά, έχουν κάνει το Σύνταγμα μας κουρελόχαρτο!!! Η ισονομία , η ισοπολιτεία, όλες οι πρόνοιες του
Συντάγματος, (προστασία των αδυνάτων, πρόβλεψη για την φοροδοτική ικανότητα και την υπερφορόγηση, -... φόροι πάνω σε άλλους φόρους, η διπλή και τριπλή φορολόγηση των ίδιων εισοδημάτων-, φορολογικό κυνήγι του Έλληνα και της οικογένειας)  καταπατούνται συστηματικά από αυτούς που θα έπρεπε να τις υπερασπίζονται!!!!
Πιστεύει ακόμα κανείς τα περί "ανεξάρτητης και τυφλής δικαιοσύνης"???? Μα αν υπήρχε δικαιοσύνη και ήταν ανεξάρτητη και το μέλημά της ήταν η προάσπιση των νόμων και του Συντάγματος ,δεν θα επέτρεπε να φτάσουμε εδώ. Κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις ευσυνείδητων δικαστικών λειτουργών απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.. Δεν υπάρχει τίποτα το ανεξάρτητο. Όλα είναι σικέ. Όλα είναι μολυσμένα από την σήψη που επικρατεί στην Ελληνική πολιτική και επιχειρηματική σκηνή, αφού ως γνωστόν "το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι" !!!
Η σήψη έχει επεκταθεί και έχει μολύνει και εμάς, που βλέπουμε τι συμβαίνει αλλά δεν κάνουμε ΤΙΠΟΤΑ. Δεν αντιδρούμε, δεν ξεσηκωνόμαστε, έχουμε παραδοθεί στη μοίρα μας!!!
Το Σύνταγμα? Ποιο Σύνταγμα, αφού ακόμα και εμείς περιφρονούμε το Σύνταγμα. Δεν γνωρίζουμε καν τι λέει, τα δικαιώματα μας, Δεν αναγνωρίζουμε τις αυθαιρεσίες των πολιτικών και τις νομιμοποιούμε με την ανοχή μας, αφού αν το είχαμε λάβει στα σοβαρά υπόψη θα είχαμε ήδη εφαρμόσει το άρθρο 120 του Συντάγματος και θα είχαμε ήδη περιποιηθεί όλους αυτούς τους "πατριώτες" που μας κυβερνούν!!!!!!  Θα τους είχαμε πει "άι σιχτίρ πια"!! 
Και όμως όπως λέει και το τραγουδάκι "είμαστε ακόμα εδώ" ,δεν κάνουμε τίποτα και θαυμάζουμε τους MEGA πατριώτες που μας κυβερνούν!

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου