Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Eurogroup - Το τραπεζικό σύστημα θα πάρει τα λεφτά του. Ο κόσμος ...θα πεινάσει!

eurogroup1.jpgΤελικά θα την πάρουμε την περίφημη δόση. Χαρά να δείτε οι ...τραπεζίτες!!!! Χαρές και οι απανταχού εκπρόσωποί τους εντός και εκτός κυβέρνησης (ΜΜΕ) !!!
Θριαμβολογίες επί θριαμβολογιών, αλλά....
Υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ και αυτό είναι το τίμημα που θα πληρώσουν οι Έλληνες πολίτες για να πάρουν οι τραπεζίτες την δόση!!! Από τις αρχές του 2013 θα αρχίσουν να εφαρμόζονται τα μέτρα που θα αποτελειώσουν όσους ήδη φυτοζωούν και θα βάλουν τους υπόλοιπους στην λίστα της πείνας, της εξαθλίωσης και των αυτοκτονιών!!!!
Δεν πειράζει όμως. Ο στόχος επετεύχθη!!! Οι τραπεζίτες θα πάρουν τα λεφτά τους!!! ΖΗΤΩ!!!
Ο κόσμος θα πεινάσει!!! Ε ΚΑΙ ????
Ποιον νοιάζεται για τον κοσμάκη?  Κανείς μέχρι να έρθει η ώρα για την επόμενη δόση. Τότε θα θυμηθούν να χύσουν τα κροκοδείλια δάκρυα τους και να πάρουν ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ!!!!
Και αυτό γιατί τα μέτρα που έχουν πάρει δεν έχουν αποδώσει γιατί κυνηγάνε τους μικρούς και όχι τα λαμόγια που τα έφαγαν όλα αυτά τα χρόνια. Και επειδή δεν μπορούν και δεν θέλουν στην επόμενη στραβή, πάλι οι ίδιοι θα πληρώσουν τη νύφη.
Η στραβή όμως είναι πιο κοντά από ότι νομίζουν. Πιστεύουν αλήθεια ότι θα εισπράξουν τόσους φόρους ?? Είναι δυνατόν να έχουν αυτή την εντύπωση? Ο κόσμος δεν μπορεί και δεν θα πληρώσει άλλους φόρους .Θα δώσει προτεραιότητα στην οικογένεια του!!! Να δω μετά
τι άλλα μέτρα χωρίς αντίκρυσμα θα πάρουν!!! Θα πάνε τότε για ....κατασχέσεις!!! Αλλά από ποιον να προτοκατασχέσουν???
Δεν είναι τυχαίο που ο Λάτσης πούλησε την Eurobank και επενδύει σε real estate..!!! .
Σιγά σιγά οι παίκτες παίρνουν θέσεις... Περιμένουν όλοι την άρση της απαγόρευσης των κατασχέσεων για την Α' κατοικία για να τα πάρουν όλα κοψοχρονιά και μετά να τα ενοικιάζουν(!!!) στους ιδιοκτήτες. Το αν θα προλάβουν να φτάσουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο είναι άλλο θέμα...
Το ποτάμι της οργής του κόσμου μπορεί να καταλαγιάσει προσωρινά, όσο ακόμα κρατάνε τα ...πανηγύρια, αλλά σύντομα θα ξεχειλίσει μόλις καταλάβει ότι τα ευχολόγια ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ , ότι η δόση είναι μόνο για τους τραπεζίτες και τους δανειστές και ότι για τους ίδιους μένουν μόνο τα απάνθρωπα μέτρα και τα κροκοδείλια δάκρυα των κυβερνώντων.

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου