Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΝΕΕΣ "ΕΥΝΟΙΚΕΣ" ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ = ΟΜΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ!!!

όμηροι δανειολήπτες.jpgΠέφτει έξω το κράτος???, πλήρωνε κορόιδο Έλληνα φόρους!!!! πέφτουν έξω οι τράπεζες???, πλήρωνε κορόιδο Έλληνα ανακεφαλαιοποιήσεις!!!!. Ωραίες καταστάσεις!!! Τα έκαναν μαντάρα πολιτικοί και τραπεζίτες και πρέπει τα λάθη τους να τα πληρώσουμε εμείς την ώρα που αυτοί τρώνε και πίνουν στην υγεία του κορόιδου!!!
Αυτοί που διαχειρίστηκαν και έφεραν τα πράγματα εδώ που είναι σήμερα, δεν έχουν απολύτως καμία επίπτωση. Αντιθέτως, ενώ έχουν εξασφαλίσει τα τρισέγγονα τους, το παίζουν και θιγόμενοι και με την υποστήριξη των ΜΜΕ (...πάντα) εγκαλούν τους ....πολίτες!!!!
Έτσι και τώρα οι τράπεζες προσπαθούν και να πάρουν όλα τα λεφτά των δόσεων και να μην επιτρέψουν στους δανειολήπτες να ανασάνουν κουρεύοντας τα δάνεια , προφασιζόμενες την ...αδικία για τους συνεπείς δανειολήπτες!!!
Αυτό που κάνουν οι ίδιες οι τράπεζες είναι δίκαιο??? Έχουν καταγδάρει άπαντες επί δεκαετίες με ληστρικά επιτόκια επί παντός τύπου δανείου και τώρα νοιάζονται για τους .....συνεπείς???
Τώρα αυτό που θέλουν οι τράπεζες είναι να δέσουν τον δανειολήπτη προσφέροντας του "τυρί" -περίοδο χάριτος- πληρώνοντας φυσικά του τόκους -μη χάσουν- και
να τον δέσουν μετά με τους δικούς τους όρους αφού θα είναι σε θέση ισχύος, γιατί για να γίνει δεκτός ο νέος διακανονισμός ο δανειολήπτης υπογράφει ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ !!! Το τι θα λέει η σύμβαση και τι ΝΕΟΥΣ ΟΡΟΥΣ θα έχει, είναι άγνωστο!!!
Όλα αυτά θέλουν να τα προωθήσουν γιατί φοβούνται το νόμο Κατσέλη!!! Ο μόνος νόμος μέχρι τώρα που προστατεύει τους δανειολήπτες και για αυτό προσπαθούν να τον αλλάξουν ή αν μπορέσουν να τον καταργήσουν!!! Μετά λένε ότι όλα τα κάνουν για τους συνεπείς λέει δανειολήπτες!!
Αυτό και αν είναι ο ορισμός της υποκρισίας!!!!
Όσο για τους συνεπείς, με τα μέτρα που παίρνουν οι ανθέλληνες εντολοδόχοι που μας κυβερνούν πόσο ακόμα θα υπάρχουν συνεπείς????
Άρα η λύση ήταν και παραμένει μία. Εδώ και τώρα καθολικό κούρεμα των δανείων !!! Μόνο έτσι θα ανασάνουν οι δανειολήπτες αλλά και η οικονομία!!!
Το μόνο που χρειάζεται είναι πολιτική βούληση ! Θα υπάρξει όμως ποτέ σε μια κοινωνία και μια κυβέρνηση που ελέγχεται από τους τραπεζίτες??  Λογικά όχι, αλλά ίσως τελικά αναγκαστούν από τις εξελίξεις.
Ίδωμεν!!

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου