Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!

έγκλημα.jpgΣημ. Αν δείτε καμιά ανακοίνωση από τους γνωστούς ανθέλληνες αλληλέγγυους που να καταδικάζει το συμβάν , σφυρίξτε μου κλέφτικα!!!  Φανταστείτε όμως να γινόταν το αντίθετο. Θα χαλούσαν τον κόσμο!!!
Σημειωτέον ότι ο άνθρωπος δεν χάθηκε έτσι απλά. Δολοφονήθηκε και βασανίστηκε απάνθρωπα πριν ξεψυχήσει!! Ο δολοφόνος του επέδειξε βάρβαρα και επικίνδυνα ένστικτα όπως και ο συντοπίτης του (πακιστανός και αυτός) στην Πάρο ενάντια στην Μυρτώ το καλοκαίρι που μας πέρασε!!! Τι θα κάνει η πολιτεία??
Θα κάνει οτι κάνει πάντα. Θα επιβάλλει στα ΜΜΕ "σιγή ασυρμάτου" για το θέμα και θα το κρύψει και αυτό το γεγονός κάτω από το χαλί ως συνήθως, αντί να στείλει στην κρεμάλα τον δολοφόνο!!!
---
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο Πακιστανός-κτήνος ο οποίος σκότωσε στην Ιεράπετρα 65χρονο για διαφορές που εξετάζει η αστυνομία. Η φρίκη αποκαλύφθηκε όταν ο 26χρονος γιος του θύματος αναζήτησε τον πατέρα του στην εξοχική κατοικία της οικογένειας κοντά στο φράγμα των Μπραμιανών.
Ο άτυχος Γιώργος Ρουμελιωτάκης βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος ενώ ο δολοφόνος του είχε περάσει στο κεφάλι του θύματος μια νάιλον σακούλα και την είχε δέσει γύρω από το λαιμό του με ένα κορδόνι.
Επισήμως η Αστυνομία ανέφερε ότι έχουν γίνει δεκάδες προσαγωγές υπόπτων. Ανεπίσημα όμως υπήρχαν διαρροές που ανέφεραν ότι όλες οι υποψίες στρέφονταν σε δύο αλλοδαπούς που εργάζονταν παλιότερα στα θερμοκήπια του 65χρονου. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών, ένας νεαρός Πακιστανός, είχε λογομαχήσει νωρίτερα με το θύμα. Τελικά φονιάς ήταν ο Πακιστανός. Η αστυνομία χθες το απόγευμα εξέδωσε δελτίου τύπου για το συμβάν:
Συνελήφθη χθες (16.11.2012) το βράδυ, στην Ιεράπετρα, από
αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, 26χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, για την ανθρωποκτονία 65χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε χθες το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή της Ιεράπετρας - θέση Πλακούρα (Σχετικό το από 16.11.2012 Δελτίο Τύπου μας).
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στη συγκεκριμένη αγροτική περιοχή, ο 26χρονος εισήλθε εντός της οικίας του 65χρονου (ο οποίος απουσίαζε) για την επίλυση μεταξύ τους διαφορών. Κατά την επιστροφή του 65χρονου στην οικία του, αρχικά ο 26χρονος τον χτύπησε, ενώ στη συνέχεια επέφερε το θάνατό του με ασφυκτικό τρόπο(του έβαλε σακούλα στο κεφάλι και τον έσκασε).
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας και ύστερα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Ιεράπετρας, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 26χρονος, ο οποίος όπως προέκυψε είναι ο δράστης της ανθρωποκτονίας σε βάρος του 65χρονου.
Ο 26χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.
ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
Φριχτή δολοφονία στα Μπραμιανά για 3 μεροκάματα
Δύο ύποπτοι αλλοδαποί ανακρίνονται από την αστυνομία
Σε δύο αλλοδαπούς που εργάζονταν στα θερμοκήπια ενός 65χρονου από το Στόμιο Ιεράπετρας, που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος χθες το μεσημέρι στην εξοχική του κατοικία κοντά στο φράγμα των Μπραμιανών, έστρεφε έως αργά χθες το βράδυ τις υποψίες της η ΕΛΛΑΣ ως πιθανούς δράστες του στυγερού εγκλήματος.
Ο άτυχος Γιώργος Ρουμελιωτάκης εντοπίστηκε άγρια δολοφονημένος μέσα σε μία λίμνη αίματος στην εξοχική του κατοικία από τον 26 χρονο γιο του Αντώνη.
Στο θύμα της φρικτής δολοφονίας ο δράστης είχε τοποθετήσει στο κεφάλι μια νάιλον σακούλα, ενώ γύρω από το λαιμό του ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι τού είχαν δέσει ένα κορδόνι για να είναι σίγουροι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κρατηθεί στη ζωή.
Αστυνομικές πήγες ανέφεραν στην «Π» ότι ο θάνατος του άτυχου Ιεραπετρίτη οφείλεται σε στραγγαλισμό. Το σκηνικό της δολοφονίας παρέπεμπε σε ένα πρωτοφανούς αγριότητας έγκλημα, λόγω κυρίως μερικών τραυμάτων από τα χτυπήματα που είχε δεχτεί το θύμα στο κεφάλι και στο πρόσωπο πιθανότατα από ξύλο ή σίδερο. Η εικόνα του θύματος οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι βασανίστηκε από το δολοφόνο του πριν ξεψυχήσει, ενώ το άτομο που του στέρησε τη ζωή δε δίστασε να του βγάλει ακόμη και τα δόντια!
Ο Γιώργος Ρουμελιωτάκης βρέθηκε νεκρός γύρω στις 12 χθες το μεσημέρι. Το θύμα φαίνεται να πάλεψε με τον άνθρωπο που του στέρησε τόσο βίαια τη ζωή, γεγονός που μαρτυρούν οι σταγόνες από το αίμα που βρέθηκαν και εξωτερικά της αγροικίας, αλλά και στο εσωτερικό αυτής.
Η μαρτυρία που οδήγησε στους δύο υπόπτους
Τα ευρήματα από την αυτοψία που διενήργησαν οι πρώτοι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έφτασαν στο σημείο οδήγησαν εξ αρχής τις Αρχές προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, το ίδιο και μια πληροφορία που έδωσε αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος ανέφερε στους αστυνομικούς τον έντονο διαπληκτισμός του θύματος με έναν αλλοδαπό εργάτη που είχε στα θερμοκήπιά του, πριν την δολοφονία του 65χρονου.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία του κατοίκου της περιοχής, ο άτυχος Ρουμελιωτάκης πατέρας τριών παιδιών, αρκετή ώρα πριν βρεθεί νεκρός, ακούστηκε να λογομαχεί με έναν Πακιστανό. Ο τελευταίος χτυπούσε το καπό του οχήματος του θύματος με τα χέρια λέγοντάς του - σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ- να του δώσει τα χρήματά που του χρωστάει από τα τρία μεροκάματα που του έκανε στα θερμοκήπια. Η φασαρία διήρκεσε ορισμένα λεπτά και στη συνέχεια οι δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου φαίνεται πως αποχώρησαν από το σημείο, όπως περιγράφεται. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 65χρονος είπε στον αλλοδαπό ότι θα τον ξοφλήσει αύριο (σήμερα)
Να σημειωθεί ότι τον 65χρονο τον είδαν κάτοικοι της περιοχής και μάλιστα φέρεται να συνομίλησε με φίλο του το σπίτι του οποίου βρίσκεται σε σχετικά κοντινή απόσταση από το σημείο του εγκλήματος.
Αστυνομικοί από το Λασίθι προχώρησαν αμέσως σε εκτεταμένες έρευνες και αναζητήσεις κυρίως σε στέκια όπου συχνάζουν αλλοδαποί. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έκαναν αρκετές προσαγωγές υπόπτων, περίπου 70, ενώ κατασχέθηκε κι ένα πουκάμισο που θα αποσταλεί στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό γενετικού υλικού του θύματος.
Αστυνομικοί από το Λασίθι ανέφεραν ότι η υπόθεση είναι πολύ κοντά στην εξιχνίαση, διαρρέοντας ότι όλες οι υποψίες στρέφονται στον ένα από τους δύο βασικούς υπόπτους, έναν 26χρονο από το Πακιστάν. Ο συγκεκριμένος οικονομικός μετανάστης μάλιστα είχε απασχολήσει και πριν λίγο καιρό για άλλη υπόθεση την αστυνομία.
Ο εντοπισμός του συγκεκριμένου αλλοδαπού έγινε από τους αστυνομικούς σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες λίγο πριν μπει στο λεωφορείο για να φύγει από την περιοχή.
Γείτονες του θύματος ανέφεραν στην «Π» ότι ο 65χρονος ήταν ένας πολύ φιλήσυχος άνθρωπος, πολύ εργατικός και καλός οικογενειάρχης, ενώ δεν είχε δώσει ποτέ αφορμές για να σχολιαστεί.
Στην περιοχή όπου σημειώθηκε το στυγερό έγκλημα συγκεντρώθηκαν από την πρώτη στιγμή- όπως αναφέρουν κάτοικοι- τέσσερις με πέντε νεαροί που υποστηρίζουν τη «Χρυσή Αυγή» , γεγονός που σήμανε συναγερμό στην αστυνομία υπό το φόβο να σημειωθούν επεισόδια με στόχο τους αλλοδαπούς της περιοχής.

Greek Citizen
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου