Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ :"ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟ ΤΟ 2009" -VIDEO

scam alert.jpegΤο βίντεο που παρουσίασε χθες για πρώτη φορά η εκμπομπή Αλ Τσαντίρι, δείχνει με τρόπο που δεν σηκώνει καμμία μα καμμία αντίρηση για πόσο ηλίθιους μας έχουν. Για πόσο πρόβατα ,πόσο κάφρους και κυρίως πόσο ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ μας έχουν!!! Οι διαψεύσεις τότε ήταν καθημερινές και όλοι έλεγαν τι κακό έκανε η συζήτηση για το ΔΝΤ στη χώρα. Ίδιο το σενάριο και τώρα με την αναδιάρθρωση που ετοιμάζουν!!!
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΨΕΥΤΕΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΨΕΜΑΤΑ!!!
Βλέπουμε το ίδιο έργο σε επανάληψη και ενώ το βλέπουμε ότι μας δουλεύουν το δεχόμαστε. Μας έχουν κάνει να πιστεύουμε ότι μας αξίζει η αντιμετώπιση αυτή.Ότι εμείς φταίμε για όλα.Μας δούλεψαν κανονικά και συνεχίζουν. Το να τους πάρουμε με τις ντομάτες μάλλον τιμητικό θα είναι.Τα χειρότερα τους χρειάζονται. Πρέπει  επιτέλους να σηκωθούμε από τους καναπέδες και να  τους αποδείξουμε ότι ΟΧΙ δεν είμαστε κάφροι, δεν είμαστε πρόβατα, δεν είμαστε ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ και αλοίμονο σε αυτούς που έκαναν το λάθος να μας θεωρήσουν τέτοιους.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ!!!!!!!!



Greek Citizen

2 σχόλια:

  1. Δυστυχώς, φίλε μου, στην Ελλάδα είμαστε, και εδώ ο κλέφτης και ο ψεύτης χαίρονται για πολλά-πολλά χρόνια...
    Ακόμα και τώρα , μας κοροϊδευουν , και μας εκβιάζουν κι από πάνω - '' τι θέλετε τώρα, να διώξουμε το ΔΝΤ να μείνετε όλοι απλήρωτοι από τον Ιούνιο και μετά?'' ήταν η απάντηση του κυρίου πρωθυπουργού στη Βουλή.
    Πιστεύω ότι, πολύ παραπάνω από όλους τους Ελληνες, θα πρέπει να νιώθουν προδομένοι αρκετοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ-αλλά αυτούς δεν τους χρειάζεται πλέον το ΠΑΣΟΚ- δημιουργεί έτσι κι αλλιώς πολλούς καινούργιους, πιστούς, ψηφοφόρους, με ''ελληνοποιήσεις, ιθαγενοποιήσεις κτλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δίκιο φίλε Astrapovronda.Στην Ελλάδα δυστυχώς ο κλέφτης και ο ψεύτης χαίρονται για πολλά χρόνια.Τώρα που δεν μας έχουν ανάγκη ζητάνε και τα ρέστα βέβαια. Καλά να πάθουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή