Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ,ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ???

προδότες.jpgΆρχισαν πάλι οι φωστήρες των προβλέψεων και της οικονομίας να μας τριβελίζουν το μυαλό για την περίφημη 5η δόση του Κατοχικού Δανείου της ΤΡΟΙΚΑΣ!!!! και τις θυσίες που πρέπει να ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ !!!!!!!!!! για να μας την δώσουν. Επί 18 μήνες τα ίδια και τα ίδια. Πως θα κόψουν από αυτούς που δεν φταίνε, από αυτούς που είναι συνεπείς, από αυτούς που δεν έχουν επιλογή!!!!!!! Πως θα μας οδηγήσουν στην ανεργία, στην ανέχεια και στην εξαθλίωση!!!!! Αυτό ΘΕΛΟΥΝ!!!

Τόσα έχουν κάνει και προφασιζόμενοι μνήμη ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ!!!!!!! ζητάνε και άλλα και άλλα και άλλα!!!!!!! Μόλις πάρουν τα μέτρα, την επομένη ξεκινάνε διαρροές μέσω των παπαγάλων τους για τα επόμενα !!!!!!
Τόσες θυσίες!!! ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ !!!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ???????
Γιατί ζούμε ακόμα???? Αυτό σας ενοχλεί??????
Αυτό είναι το πρόβλημα όλων των εμπλεκομένων στην "διάσωση" της Ελληνικής Οικονομίας? κρεμάλες1.jpgΠως θα κόψουν από μισθούς, συντάξεις και κοινωνικά επιδόματα???? Δεν ντρέπεστε "κύριοι" σύμβουλοι της κακιάς ώρας και αρμόδιοι των υπουργείων που εισηγείστε και αποφασίζετε τέτοια μέτρα ????
Είστε με τα καλά σας?
Επί 18 μήνες το μόνο πράγμα που κάνετε είναι να μειώνεται με χίλιους και έναν τρόπους το εισόδημα του κοσμάκη!!!! Θα σας έλεγα καραγκιόζηδες αλλά δεν μου φταίει σε τίποτα ο Καραγκιόζης να τον προσβάλλω!!!!
Είστε ΑΧΡΗΣΤΟΙ , ΚΗΦΗΝΕΣ ,ΥΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ!!!!!
Οι λέξεις δεν μπορούν πλέον να σας χαρακτηρίσουν. Είστε πολύ τυχεροί που ζείτε στην χώρα των ομιλούντων ΠΡΟΒΑΤΩΝ γιατί σε όποια άλλη χώρα αν ήσασταν αυτά θα τα είχατε πληρώσει ήδη!!!!!!!
Δεν μπορεί όμως να συνεχιστεί αυτό. Με αυτό το θράσος και την κοροιδία σας θα καταφέρετε να μετατρέψετε το ΠΡΟΒΑΤΟ σε ΛΥΚΟ που θα σας ΦΑΕΙ!!!!!!!
Το ακούτε άχρηστοι???????? Συνεχίστε έτσι και θα είναι βέβαιη η κατάληξη για εσάς !!!!!!!!
ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ !!!!! ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!!!!!! ΚΗΦΗΝΕΣ!!!!!!!!!! ΨΕΥΤΕΣ!!!!!!!!!!

Greek Citizen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου